Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedtek?

Figyelt kérdés

39 éves nő vagyok, 3 gyerek édesanyja. 1 éve váltam el, és valahogy nem is tudom hol kéne elkezdeni ismerkedni. Neten próbáltam már, de nem nekem való. Én nem szeretem ha vadidegennel,direkt módon, parkapcsolat céljából ismerkedtek. Jobb szeretem ha csak lassan pl munkahelyen megismerek valakit vagy a kornyezetemben feltunik valaki, és egyre közelebb kerülünk egymashoz. Nem járok el gyakran otthonról,a munkahelyen mindenki házas vagy túl fiatal hozzám, szóval passz.

Mindig úgy képzeltem, hogy boltban, vagy buszon leszólit valaki...s egymasra nézünk es tudni fogjuk hogy nem veketlen a talalkozas,tudjátok mint a filmekben 🙂 de úgy veszem észre hogy a valo életben nincs ilyen...😐

2024. jan. 23. 20:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
19,szar életed lehet,idáig érzem a szagot.
2024. jan. 25. 19:27
 22/26 anonim ***** válasza:
20,de egy házasság nem csak fenékig tejföl.Én megtiltanám,hogy idióták tudjanak szaporodni.
2024. jan. 25. 19:32
 23/26 anonim ***** válasza:
#22 Remek életem van! Ne aggódj, kispajtás! A szagot a wc-ből érzed, mert nem húztad le magad után! :DD
2024. jan. 26. 07:09
 24/26 anonim ***** válasza:

#22: Értelemszerűen. De csak mert valaki válik, még nem lesz idióta. Egy olyan kapcsolatot se ismerek akik nem a nagyszüleim kora és együtt maradtak gyerekkel vagy anélkül hosszú távon. Ennyi erővel 100 éven belül ki is halnánk.

Ma már az elköteleződés "nyűg", mert foglalkozni kell vele és ezt senki se akarja, ha "könnyebben" tovább tud menni másra. Ez van.

2024. jan. 26. 09:27
 25/26 anonim ***** válasza:
23,remek,persze,papi.Nem,még mindig a te egód bűzlik.
2024. jan. 26. 10:34
 26/26 anonim ***** válasza:
#25 Messze nem vagyok még papi! :DDDD
2024. jan. 26. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!