Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, csajok, hölgyek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, csajok, hölgyek. Strandon mennyire vagytok nyitottak az ismerkedésre?

Figyelt kérdés
Leginkább 18-30as korosztály érdekel, de bárki válaszolhat.
aug. 12. 11:58
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
87%
Attól függ, ha magabiztos laza a fellépés, nem pedig olyan, mint aki összeszarta magát félelmében, akkor okés.
aug. 12. 12:05
 2/46 anonim ***** válasza:
7%

A "18-30as korosztály" nyitott a 18-30as méretű férfiakra a strandon (kacsintás).

Szóval kérdező, te gyorsan kiszelektálódsz náluk :(

aug. 12. 12:13
 3/46 anonim ***** válasza:
85%
Semennyire.
aug. 12. 12:28
 4/46 A kérdező kommentje:

"mint aki összeszarta magát félelmében"

Szerintem az ilyenek nem is kezdeményeznek pl strandon.

#3 Okés, nyilván nem mindenki vevő rá.

aug. 12. 12:35
 5/46 anonim ***** válasza:
43%
Én abszolút, bár 30+ vagyok. Konkrétan már "vadászni" járok június eleje óta minden hétvégén (egyéb okból van jelenésem). De az a helyzet, hogy nem mernek vagy nem akarnak próbálkozni. És nem csak nálam, látom, hogy másnál sem, tehát nem arról van szó, hogy a hiba bennem keresendő. Még pár hétvége, és vége a szezonnak - anélkül, hogy bármi alakult volna. Elkeserítő. Már ilyen helyeken sem lehet ismerkedni.
aug. 12. 12:36
 6/46 A kérdező kommentje:
Igen, megértem. Sajnos nekem is sikerült elvenni a kedvem a legtöbb kezdeményezéstől a folyamatos elutasítások miatt, meg hogy mindenhol az folyt a csapból is, nehogy kezdeményezz itt, meg ott mert nem azért megyünk oda..
aug. 12. 12:40
 7/46 anonim ***** válasza:
75%
Igazából nem tetszel nekik vagy nem jó a dumád ha ezek jók lennének bárhol lehetne ismerkedni a többi csak kifogás. Ettől függetlenül valóban egyre több a jégcsap nő akikre rá sem lehet nézni, vagy hozzájuk szólni ellenkező neműként mert azt hiszik ki akarsz velük kezdeni.
aug. 12. 12:47
 8/46 anonim ***** válasza:
47%

Ha ronda a pasi akkor sehol nem ismerkedek vele, ha helyes akkor bárhol.

Szívesen !

aug. 12. 12:48
 9/46 anonim ***** válasza:
89%
Ha nincs párom és szóba jöhet az illető akkor nyitott vagyok.
aug. 12. 13:25
 10/46 anonim ***** válasza:
90%
Jobban szeretek felöltözve ismerkedni
aug. 12. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!