Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, nyitottak vagytok olyan ismerkedési formára, hogy valaki csakúgy oda megy hozzátok az utcán, vagy valahol?
A tinderrel nem igazán mennek nekem a dolgok, bulizni szórakozóhelyekre meg nem járok.
Adott élethelyzet például, hogy egy kávézónál, fagyizónál, bár előtt, valahol (tegyük fel, hogy dohányzol). Odalépek hozzád, hogy kérjek tüzet, aztán elkezdenék csevegni veled. Ez a fajta ismerkedési mód ez már halott? Hogy élik ezt meg a nők?
8 év után próbálok újra ismerkedni, elnézést ha hülye kérdés de olyan furcsa lett minden azidő alatt amíg kapcsolatban éltem. Mások az emberek és a szokások, ez a netes társkeresés maga a pokol nekem :)
Nem. Aki utcán próbálkozik, az mit gondol?
Lehet épp sietek, lehet van párom, lehet leszbikus vagyok stb. Ez kb olyan, mintha valaki elindulna pénz keresni a földön. Lehet, hogy talál, de hülye egy tevékenység.
Engem úgy is megtalálnak, hogy nem álldogálok megállókon kívül sehol. Hirtelen senki nem tudja az időt, vagy tőlem is tüzet kérnek, és nem kisebbségiek, teljesen normálisnak tűnő férfiak.
Múltkor annyira felcseszett egy pasi, kért tüzet, mondom nincs. Próbált valamilyen cuki pofát vágni, hogy "naaa, biztos van tüzed, ne legyél ilyen". A végén ráförmedtem, hogy komolyan igénytelen bagósnak néz? Erre végre lekopott.
A szórakozóhelyek távol állnak tőlem, mikor én voltam tini, akkor diszkónak hívtuk ezeket, most nem tudom mi a megnevezés, klub vagy akármi. :) Lényeg hogy nem az én világom.
Ilyen élethelyzetre gondolok mint pl. hogy leugrok a strandra, és nyilván nem egy anyukához megyek oda, vagy aki éppen siet,dolgozik, hanem akinél látok némi esélyt, hogy csak úgy elvan, élvezi a jó időt stb.
Teszek egy kisebb motoros túrát, megállok egy hambisnál, fagyizónál, vagy csak inni egy kólát egy büfénél, és ha akad alkalom, akkor úgy megpróbálnám.
Nem lennék tolakodó, mint amilyet a 7-es emlitett. A tűzkérés is csak egy példa volt.
Tehát ne úgy képzeljétek el, hogy mentek az utcán céltudatosan valahova és megállítalak mint valami kéregető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!