Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők, nyitottak vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, nyitottak vagytok olyan ismerkedési formára, hogy valaki csakúgy oda megy hozzátok az utcán, vagy valahol?

Figyelt kérdés

A tinderrel nem igazán mennek nekem a dolgok, bulizni szórakozóhelyekre meg nem járok.

Adott élethelyzet például, hogy egy kávézónál, fagyizónál, bár előtt, valahol (tegyük fel, hogy dohányzol). Odalépek hozzád, hogy kérjek tüzet, aztán elkezdenék csevegni veled. Ez a fajta ismerkedési mód ez már halott? Hogy élik ezt meg a nők?

8 év után próbálok újra ismerkedni, elnézést ha hülye kérdés de olyan furcsa lett minden azidő alatt amíg kapcsolatban éltem. Mások az emberek és a szokások, ez a netes társkeresés maga a pokol nekem :)

2024. jan. 23. 16:02
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
22%

20.

Tehát manipulálni kell a másikat, mellé jó sokat hazudni meg trükközni. Hát, szép a világ.

2024. jan. 23. 17:09
 22/39 anonim ***** válasza:
6%

#18: "csak van bennem ez a genetikai kódoltság arra,hogy szerelem,szex,családalapítás stb."

Egyéni szoc. probléma.

"Azt hittem minden emberben van hajlandóság erre."

Elég ciki, hogy ennyi idős korodra még voltál képes rájönni, hogy ez a legkevésbé sincs így.

2024. jan. 23. 17:09
 23/39 anonim ***** válasza:
#21: látom, a gondolkodás meg a szövegértelmezés nagyon nem az erősséged.
2024. jan. 23. 17:10
 24/39 anonim ***** válasza:
0%

22.

Hihi, hajlandóság a többségben van, csak a kérdezőre nincs hajlandóság, HAHAHA 😎

2024. jan. 23. 17:11
 25/39 anonim ***** válasza:
0%

23.

A "kipuhatolás" már egy fajtája a manipulációnak, az "úgy alakítani a beszélgetést, hogy megtudjam a számomra fontos információt, de úgy, hogy a másik fél ne jöjjön rá". Undorító.

2024. jan. 23. 17:12
 26/39 anonim ***** válasza:
#25: mégis milyen beszélgetést, te félkegyelmű?
2024. jan. 23. 17:20
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
25, nem te vagy a legfényesebb égő a csillárban.
2024. jan. 23. 17:20
 28/39 anonim ***** válasza:
#25: azt, hogy rád nyitott-e az, akivel ismerkednél, anélkül is ki lehet deríteni, hogy egyetlen szót is váltanál az illetővel. Újat mondtam, nyomika?
2024. jan. 23. 17:25
 29/39 anonim ***** válasza:
23%

28.

Nem mondtál újat bunkókám. Én magát az elvet ítélem el, ami mögötte van. Egy hazug, képmutató világot feltételez, amivel nem értek egyet, morálisan vállalhatatlan.

2024. jan. 23. 17:26
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
#29: arra elfelejtettél válaszolni, hogy MILYEN BESZÉLGETÉS alakításáról regéltél a #25-ös hozzászólásodban.
2024. jan. 23. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!