Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, nyitottak vagytok olyan ismerkedési formára, hogy valaki csakúgy oda megy hozzátok az utcán, vagy valahol?
A tinderrel nem igazán mennek nekem a dolgok, bulizni szórakozóhelyekre meg nem járok.
Adott élethelyzet például, hogy egy kávézónál, fagyizónál, bár előtt, valahol (tegyük fel, hogy dohányzol). Odalépek hozzád, hogy kérjek tüzet, aztán elkezdenék csevegni veled. Ez a fajta ismerkedési mód ez már halott? Hogy élik ezt meg a nők?
8 év után próbálok újra ismerkedni, elnézést ha hülye kérdés de olyan furcsa lett minden azidő alatt amíg kapcsolatban éltem. Mások az emberek és a szokások, ez a netes társkeresés maga a pokol nekem :)
#29: "Én magát az elvet ítélem el, ami mögötte van."
Ez meg a lőtéri kutyát nem érdekli.
Itt ilyet ne kérdezz, látod mennyi szarkupac van itt. A társadalom szemete itt gyűlt össze.
Ha meglátsz valakit aki szipmatikus, nyugodtan szólítsd meg. Az itteni elmebetegekkel ellentéteben igen normálisan szokták lereagálni a dolgot.
Hozzam szociális fobiaskent már többször jöttek oda utcán, téren, plázában…
A figyelem része jó, de amúgy nyilván kva kellemetlen…
Egyszer a karomat is megfogta egy külföldi…
Fogalmam sincs miért de sajnos nem tudtam soha jól lereagálni az ilyet…
Most már biztos mindig azt fogom mondani hogy van barátom.
Magyarország ilyen szempontból hatványozottan nehezített pálya, mert itt max. az 50 felettieknél szokás csak úgy szóba állni idegenekkel akkor, amikor emberek várakoznak csoportosan (pl. busz, pályaudvar, hivatal, sor a kasszánál stb.). De bő 15 éve kvázi lehetetlen így ismerkedni, mert 30 év alatt szinte mindenkinek (pláne csajoknak) be van dugva füle és közben nyomkodja a mobilját...
Én nem is emlékszem, hogy valaha leszólítottam volna szórakozóhelyen/fesztiválon kívül bárkit is, mert érzehetően sose volt jó a csillagállás. Nem is hallottam még olyanról, hogy akár tágabb ismerősi körben bárkik random leszólítással ismerkedtek volna meg pl. az Aldiban vagy buszon. Azt viszont már többször hallottam, amikor kolléganőt, családtagot vagy bárátnőm szólították le, vagyis azért sokan próbálkoznak ezzel a módszerrel... De szerintem a sikerráta max. egy hajszálnyival jobb egy kép nélküli Tinder profiltól.
HÁny éves vagy kérdező? És hogy nézel ki? Igazából ez a két dolog a legfontosabb. GOndolom nem vagy már fiatal, de ha fiatalosnak tűnsz és még jóképű, magas, izmos is vagy akkor simán van esélyed társkeresőkön is. Bár gondolom ha ezt írtad "a tinderrel nem igazán mennek nekem a dolgok" akkor nem igazán jöttek a like-ok, matchek, szóval nem nézel ki túl jól.
Úgyhogy élőben sem menne jobban a dolog. Amit te írsz, hogy ismertetlenül mész oda nőkhöz (angolul cold approach) is csak akkor működik, ha átlagon felüli kinézettel rendelkezel, vagy extrém jó szöveged van és legalább átlagos külsőd, vagy extrém jó szöveged van ÉS láthatóan vagyonos vagy, de mondjuk kissé átlag alatti külsőre.
A lényeg hogy a lehető legjobb erősségeid használd ki. Pl.: Ha magas vagy simán van esélyed nem túl előnyös arccal is, sok nőnek az is megteszi ha a férfi bőven átlag feletti magasság terén (190+cm).
Ha minden téren legalábbátlagos vagy akkor a legjobb esélyed baráti, ismerősi társaságon belül van, esetleg munkahely, vagy hobbikhoz kötődő közösségeken belül. Próbálj meg programokat szervezni vagy részt venni a barátaiddal, haverokkal, lehetőleg minél sokszínűbb és nagyobb társaságokkal, hátha valaki elhív pár a társaságon kívüli ismerősét, barátját, rokonát stb. Ez a fajta ismerkedés sokkal természetesebb, mert itt eleve egy biztonságosabb környezetben zajlik az egész folyamat, senki nem fogja azt gondolni (felétve, hogy normálisan viselkedsz) hogy mondjuk el/ki akarod rabolni, kéregető vagy, esetleg csak sima utcai bolond zaklató...
Voltak matcheim de de kb mintha ékszert keresnék a kukában. Toxikus emberek vannak fent csak a tinderen, úgyhogy inkább ráhagytam.
Hasonlót érzek itt is, elég furcsák voltak a válaszadók is, mintha az életük annyira gáz lenne, hogy itt élik ki magukat. Erre tudok tippelni csak.
Egyébként 27 vagyok, az edzés a mindennapjaim része, szóval nem nézek ki szarul, hát... az átlag férfihoz képest fitt vagyok, hogy szerényen fogalmazzak. Arcra meg, amilyennek születtem, valaki szerint helyes, valaki szerint nem, pont nem érdekel ki mit gondol.
De ezt a gyakorit is hagyom inkább, mert itt is csak a magyar virtus pörög. :)
Sok sikert nektek, válaszadók.
Ha izmos vagy akkor próbáld meg erre fókuszálni a figyelmet. Sok nőnek elég ennyi, feltéve, hogy kellően magas is vagy hozzá. A külső manapság mindenek felett áll és ez tény.
De a legjobb tényleg ha baráti társaságon belül keresgélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!