Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, nyitottak vagytok olyan ismerkedési formára, hogy valaki csakúgy oda megy hozzátok az utcán, vagy valahol?
A tinderrel nem igazán mennek nekem a dolgok, bulizni szórakozóhelyekre meg nem járok.
Adott élethelyzet például, hogy egy kávézónál, fagyizónál, bár előtt, valahol (tegyük fel, hogy dohányzol). Odalépek hozzád, hogy kérjek tüzet, aztán elkezdenék csevegni veled. Ez a fajta ismerkedési mód ez már halott? Hogy élik ezt meg a nők?
8 év után próbálok újra ismerkedni, elnézést ha hülye kérdés de olyan furcsa lett minden azidő alatt amíg kapcsolatban éltem. Mások az emberek és a szokások, ez a netes társkeresés maga a pokol nekem :)
14.
Itt mindenkit savaznak mindenért. A SoDipédia után az egyik legtoxikusabb közeg itt található.
Mert ha valaki megtetszik és feltételezem, hogy szingli és szivesen megismerném, akkor én egy beképzelt ember vagyok? Nekem sem hiányzol te az életemből csak mert szivesen megismernélek.
Megvagyok én egyedül is, elég békés és boldog ez az élet így, csak van bennem ez a genetikai kódoltság arra,hogy szerelem,szex,családalapítás stb.
Azt hittem minden emberben van hajlandóság erre.
"Nekem sem hiányzol te az életemből csak mert szivesen megismernélek."
Akinek meg nem hiányzom, az ne ismerkdjen velem.
Genetikai kódoltság miatt meg pláne ne ismerkedjen velem senki.
#18: "Mert ha valaki megtetszik és feltételezem, hogy szingli és szivesen megismerném, akkor én egy beképzelt ember vagyok?"
Nem beképzelt, hanem egy elefánt a porcelánboltban, aki alapvető íratlan társasági szabályokkal nincs tisztában (= előzetesen kipuhatolni, hogy a másik egyáltalán BÁRMILYEN SZEMPONTBÓL, AKÁR CSAK EMBERILEG IS nyitott-e a közeledésére), és kifinomultságnak a nyomát sem lelni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!