Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Akkor majd fizethetsz bőszen.
Azért, mert a korábban már hosszasan részletezett okok miatt a jelenlegi társkeresési piacon a csúnya nők feljebb pozícionálják magukat. Pl. egy 3/10-es bőven átlag alatti nő minimum 5, de inkább 6/10-nek gondolja magát, és nem hajlandó összejönni egy 3/10-es sráccal. De valószínűleg még szóba sem áll vele.
Ebben a túlértékelésben sajnos mind a férfiak, mind úgy általánosságban a társadalom is hibás, hiszen elfogadják, tolerálják, bólogatnak hozzá bőszen. A férfiaknak jelenleg muszáj asszisztálniuk ehhez is például, különben jó eséllyel nem fognak párt találni (kivéve ha chadek) és incel válik belőle.
Van munkahelyem, hiszen pénzből él az ember. Az ottani nők nem hajlandók férfiként tekinteni rám, ez már lefutott kör. Kollégák közül senkivel nem alakult ki barátság, ha erre gondolsz.
Ez igaz. Ki kell egészíteni az intézkedéscsomagot. Aki szándékosan szabotálja a házasságon belüli szexualitást (mert ugye ezt írtad), az is pénzbüntetést fizet!
Az az igazság hogy már minden hobbimat feladtam, mert kerülöm a nők társaságát. Lelki roncs vagyok. Focizni eljárok néha de ott nincsenek nők. Munkahelyen meg nyelek egyet és tolerálom, mert muszáj.
Akkor egy pszichológushoz kéne menned, nem gondolod? Vagy szerinted normális így élni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!