Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Akkor tehát a 2262 hozzászólásod alapján a korábbi kommenteddel nem azt próbáltad cáfolno, hogy egy férfi ugyanúgy képes ellátni a gyerekét, ennek megfelelően képes ugyanannyit táppénzen lenni a gyerekével, ez nem nagy elvárás tőle. Csak mert nagyon úgy festett, hogy a biológiai különbségeket arra írtad ellenérvként, hogy apu is kéne hogy foglalkozzon a gyerekkel.
Ami ezt illeti: "Azt írtam, hogy a nő (anya) alkalmasabb. Igen. De ez nem azt jelenti, hogy a férfi (apa) alkalmatlan." Nem, csak azt írtad, hogy a nő alkalmas, arra a felvetésre, hogy a férfi is az. Mivel épp azt cáfoltad, hogy a férfi alkalmas, logikusan jön, hogy akkor szerinted alkalmatlan.
Nekem nincsenek komplexusaim. Normálisan tudok beszélni nőkkel, férfiakkal. Vannak haverjaim. Nőkkel meg ugye esélyem sem volt még csak rövid távú kapcsolat kialakítására sem.
Szó szerint ott van, hogy mit írtam le. Miért magyarázol bele teljesen mást? A nő biológiailag alkalmasabb egy gyerek felnevelésére és a vele való törődésre, ezért alakult úgy már az ősember idején is, hogy ők maradtak otthon a gyerekkel, míg a férfiak vadásztak.
Természetesen a férfi is lehet táppénzen, ezt senki nem tiltotta meg, de nem ez a normál felállás úgymond.
2274, mutass rá kérlek, hol van, hogy alkalmasabb a nő, mint a férfi.
"Annak is van egy oka, hogy ez így alakult ki társadalmi szinten. Jellemzően a nők a gondoskodó, segítő, gyengéd fél egy családban, hiszen ezek női erények klasszikusan. Ennek pedig genetikai, neurokémiai okai vannak. Tehát végső soron ez is ugyanolyan biológiai okokból fakad, mint az hogy a nők szülnek."
Itt annyi van, hogy a nő az, aki alkalmas.
Megint terelsz. Írtam olyat, vagy akár utaltam arra, hogy a férfi alkalmatlan a gyereknevelésre? A válasz: NEM. Tehát hazugság volt ezt a számba adni.
Ennyi a lényeg.
Minden mást te magyarázol bele.
Milyen kontextusban kérdezed?
Például itt vagy te. Mit vársz egy ilyen kérdéstől, a nők és más férfiak kritizálásával?
2277, a kedvedért visszakerestem. "Nem, a munkáltatónak elsősorban nem azzal van baja, hogy kiesel pár hónapra, vagy egy évre, főleg, hogy a legtöbb fontosabb irodai munka, vezetői pozíció lazán működik homeofficeba. Hanem, hogy a következő cirka 10 évben leszel megbízhatatlan, mert a mai napig az a szokás, hogy a nő marad otthon, ha a gyerek beteg, ha szünet van, ha bàrmi van. Ez pedig nem biológiai kérdés, hanem társadalmi.
Ha a férfiak kötelezve lennének, hogy a gyerek miatti táppénz felét ők vegyék ki, hogy a második év gyedet ők tolják végig, akkor ugyanolyan fontos lenne a munkáltatónak a férfi gyermekvállalási kedve, mint a nőé. Nem a nő méhén (biológia) múlik." Ezt írtam én. Vagyis, hogy a férfinak kutya kötelessége lenne azonos mértékben kivenni a részét a gyerek körül, mert ebben semmi nem akadàlyozza biológiailag.
Mire te jöttél azzal, hogy erre a nő lett teremtve. Vagyis apu nem kell, hogy ki vegye a részét, hiszen úgyse menne neki. Különben miért is lenne érv az, hogy szerinted a nő biológiai okokból kis tüncibogyó?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!