Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Az a probléma, hogy hazudsz. Azt írtam, hogy a nő (anya) alkalmasabb. Igen. De ez nem azt jelenti, hogy a férfi (apa) alkalmatlan. Hanem azt, hogy eredendően kevésbé alkalmas.
Értő olvasás, magyar nyelvtan megy azért?
Ebből az egyszerű példából is kiválóan látszik, hogy meddig terjed a vitakultúrátok. Folyamatos ferdítés és csúsztatás, majd amikor a másik számon kéri rajtatok, akkor terelés. Ez minden normális embert idegesít, és persze hogy ki tudjátok provokálni a személyeskedést. Nyilván ez is a cél részletekről, értem én, hiszen gyáva emberek vagytok, akik nem vállalják egyenesen a véleményüket. De ez mégiscsak rangon aluli a normális emberek számára. Mielőtt félreértés lenne, hangsúlyozom, hogy ti nem tartoztok bele ebbe a halmazba.
Semmilyen egymásnak ellentmondó vagy nem koherens dolgot nem írtam a 2261 komment során. Amennyiben mégis, és esetleg nem emlékszem rá, akkor idézzétek be. De ne hazudjatok. Konkrét idézetet várok, amelyről egyértelmű, hogy össze-vissza beszélek.
Nehéz vitázni azzal, aki folyamatosan hazudik.
Ezt eltaláltad (bár szerintem nem volt nehéz dolgod). Mondhatni, hogy sosem volt előttem férfikép. Ezért nem a nők a hibásak, hanem az apám. Viszont a külsőm miatti elutasítások tömkelege a nők hibája.
"Vajon ezek az incelek is eljutnak Elliot Rodger szintjére, aki számtalan ártatlan emberrel végzett csak mert sikertelen volt a párkeresésben?"
En ugyan nem. Oreg vagyok, es az egeszsegem is megy tonkrefele.
Amugy baromira erdekes, hogy pont Rodger ellentamadasa elott nem sokkal faroltam le Europabol, ha maradok, lehet, az elere alltam volna a magyarorszagi inceleknek. A sorsom pont igy idozitette a lepest (a feminacik szerencsejere).
40F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!