Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el az online társkeresésnél?
Nem voltam rest, 650 évesen végignéztem a netet, pdf-könyvek, podcastok, online előadások, yt videók. Az érdekelt, hogy egy srác/pasi/férfi hogyan fejlődhet a csajozásban és ismerkedésben. Komolyan mondom, közröhejes baromságokkal jönnek mindenhol. Amolyan lerágott csont az egész, és még pénzt is kérnek ezekért a filléres lőzungokért.
Szóval ha úgy érzed egyedül vagy, akkor az sosem fog működni, hogy akkor most "veszek" egy nőt ilyen meg ilyen paraméterekkel. Ez azért nem működik, mert EMBEREK vagyunk!
Nekem a mai napig nincs és nem is volt olyan életszakaszom, ahol ne tudtam volna ismerkedni, vagy ne vonzódtak volna hozzám a nők, holott nagyjából átlagos férfinek vallom magam. Persze már jó ideje házas, de ez nincs a homlokomra írva, így emiatt azt látom hogy lennének próbálkozók.
Nézzük a vonzalom működését a saját példámon keresztül. Egy párkapcsolat két ember között jön létre vonzalmi alapon(optimális esetben, most maradjunk ennél). Én olyan ember vagyok, aki érdekes, nyitott, tudok kommunikálni. Ez érzékeli a környezetem, és hasonlóan reagál. Ha ismerkedésről van szó, akkor magamat adom, egy nőt nem tartok ufónak, nem tartok magasabb rendű létformának, egy nő nem Isten. Mit is akarok ezzel mondani? Azt, hogy egyenrangú félnek tekintem, nincs okom meghunyászkodni előtte, nincs okom megijedni. Felszabadultan kommunikálok, emiatt a nő is felszabadult lesz, sőt, inkább azt érzi hogy egy határozott férfival van dolga. Témák? Bármi! Teljesen mindegy egy ismerkedésnél, itt mindkét fél a reakciókat veszi tudat alatt.
Jön a lényeg! Ismerkedés... mit is jelent ez a fogalom? Nálam azt, hogy maga a NŐ aki érdekes, maga az EMBER! Nem az hogy mi a kedvenc pozíciója... Kérdezz! Kérdezz, majd hallgasd végig. Kérdezz, érdeklődj, de ne azért mert így azt hiszed könnyebben kerülsz a bugyijába. Azért kérdezd, mert ténylegesen érdekel! Az őszinteség áthatol bármin. Soha ne éreztesd azt hogy ez egy randi, vagy ebből te kapcsolatot akarsz. Azt ki kell várni hogy kialakuljon. Az már bukta, amikor érezni rajtad hogy nyomulsz, és mindenáron járni akarsz vele. A nők alap tulajdonsága hogy vágyakozni szeretnek. Add meg nekik ezt, de ezt sem tudatosan, mert ezen is át fognak látni.
A lényeg összefoglalva: ha tényleg vonz egy nő, menj oda, mond meg neki hogy érdekel hogy ki is ő. Kérdezz, beszélj, ha jól alakul kérj egy elérhetőséget és mond azt neki hogy ha úgy alakul még keresni fogod valamikor. Nem kell konkrét időpont. Majd keresed. Ha megadja az elérhetőségét, már nyertél. Egy a lényeg, TÉNYLEG érdekeljen a lelke, a személye, az egész lénye. Ne a teste, ne a szex hajtson, ne az hogy jó lenne már valakivel együtt lenni! Egy párkapcsolat az két ember kapcsolódása minden szinten. Ahol nincs kapcsolódás, azok nem lesznek tartós dolgok, erre rengeteg példát látni. A kulcs: Ő kell, őt akard megismerni, őt akard érezni. Pont ezért nem igazán működik az online.
Az sosem működik, hogy a netről elhívok valakit, aztán most már randinak nevezzük a dolgot, és most aztán már járnunk is kell, na meg szexelnünk. Ilyen esetekben max a szexuális vágy működhet, de mint láthatjuk a jeles 21. századunkban, a kapcsolatok 80%-a tönkre is megy, miután a szexualitást beárnyékolja a valóság. A valóság meg az, hogy sosem történt ismerkedés, a felek azt sem tudják ki is a másik, felszínes az egész, de azért a szex baromi jó. Hát igen! :D Először ismerkedünk, először a szívünket és eszünket kapcsoljuk össze, utána a testünket. Ó ja, ez valami középkori baromság, a 21. századi ember baromira jobban tud már mindent. :D Aztán a többség kapcsolat ide vagy oda, de olyan magányos mint a fűzfa a rét közepén, magányos akkor is ha van 2000 ismerőse a fb-on, ha a legmenőbb cuccokba jár, ha a legmenőbb pasikkal kefél, vagy nőkkel. Az idő husss, elillan, sokkal gyorsabban mint bárki is gondolná. A kamu kapcsolatukban is önmaguknak hazudnak az emberek. Képtelenek elismerni hogy felszínesek és élvhajhászok, a szomorú tény viszont az, hogy attól még ugyanúgy ők isszák meg a levét az egésznek. Csak idő kérdése.
Egy kapcsolat vagy őszinte vagy kudarcra van ítélve. Szexre meg hosszú távon nem lehet alapozni, mert idővel rájön az ember, hogy magában a szex is egy nagy semmi, darab-darab.
34. Én tudatosan élem és figyelem az életemet, meg a környezetemet. Azt is látom, hogy egóból az igazság elég fájó, leginkább negatív érzelmeket vált ki sok emberből. Annyi házasság ment tönkre körülöttem, én az elején is láttam hogy felszínes és kirakat az egész, de a benne lévők ezt nem így tartották. Rengetegen csak a szexet keresik, ezért elszínészkednek bármit, önmagukat csapják be. Nem az a felszínesség amikor egy ember komoly elvárásokat támaszt a leendő párjával szemben, hanem az, amikor önmagának hazudik. Sajnos a szex meg silány, kommersz váltópénz lett két ember között, gondolok itt azokra, akiknek a szexben merül ki egy kapcsolat.
Mindenkiben ott van a 6. érzék, csak ezt sokan nem akarják meghallani, pedig időt és energiát spórolnának meg maguknak. Az emberi tartás meg már lassanként ismeretlen fogalom lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!