Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el az online társkeresésnél?
Figyelt kérdés
Na szóval leìrom a helyzetet. Matcheltem egy lànnyal ràìrtam bemutatkoztam majd mivel a személyes találkozàs hìve vagyok fel is ajánlottam hogy valamikor összefuthatnánk. Erre jött egy semleges válasz. Utána rákérdeztem h mi a hobbija stb hogy legalább egy beszélgetés elinduljon esetleg legyen valami közös kapcsolódàsi pont. Itt már tő mondatokban válaszolt majd Ghost lett a vége. A kérdés hogy mit rontottam el? Úgy érzem ez sosem fog ìgy összejönni. Esetleg lànyok tudnàtok tippet adni hogy mi a nyerő kommunikáció?aug. 1. 14:03
11/35 anonim válasza:
8asnak igaza van. Sértve érzed az egódat? Amúgy 100 km basszus... Mit vártál? Meleg hógolyót? 😅
12/35 anonim válasza:
Nyilván kell találkozni, ebben nem kételkedik senki, de nem elvárható ez pár üzenetváltás után, legalább egy-két telefonbeszélgetés kell hozzá, hogy mindkét fél érzi-e, hogy érdemes-e. Szóval ne problémázz, 100 km amúgy sok, nem is értem. Ennyire ágaskodik?
13/35 A kérdező kommentje:
Nem sérti az egómat egyàltalán csak a pszichológiàt szeretném megérteni mögötte. Amúgy meg egy határozott nemet jobban el tudok fogadni mint amikor nem mondja ki de játszik az ember idejével. Ige ezen én is gondolkodtam ,de annak sincs értelme hogy heteket pötyögünk majd ugyanez a vége
aug. 1. 15:44
14/35 Senior Séf válasza:
Online társkeresőn ökölszabály, hogy valami meghökkentővel indíts. Amivel senki más. Pl megkérdezheted, lehet-e arra őfeléjük tyúkot lopni.
15/35 A kérdező kommentje:
#14 Ja lehet a gyere àt és keféljünk reggelig izgibben hangzott volna :/
aug. 1. 15:54
17/35 anonim válasza:
Pont egy ilyen üzenet után hajtottalak volna el rögtön!
18/35 anonim válasza:
Tyúklopás, kefélés? Itt a válasz! Ezért nincs már fent normális nő társkeresőn, mert elüldözitek őket a sok hülyeséggel!
19/35 A kérdező kommentje:
#18 Ezt csak egy ironikus példaként hoztam fel,de akkor viccen kìvül mégis mit ìrjunk ami nem túl nyomulós ,de udvarias de mégis kezdeményező kicsit pajkos? Vàrom a példàkat..
aug. 1. 16:04
20/35 anonim válasza:
Semmi extra dologra ne gondolj, ha mindenki normális bemutatkozást írna és el is olvasná a másikét, aki szimpatikusnak tűnik, azzal simán elindítható egy beszélgetés. Pl. hobbi mentén, vagy élethelyzet kapcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!