Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontok el az online társkeresésnél?

Figyelt kérdés
Na szóval leìrom a helyzetet. Matcheltem egy lànnyal ràìrtam bemutatkoztam majd mivel a személyes találkozàs hìve vagyok fel is ajánlottam hogy valamikor összefuthatnánk. Erre jött egy semleges válasz. Utána rákérdeztem h mi a hobbija stb hogy legalább egy beszélgetés elinduljon esetleg legyen valami közös kapcsolódàsi pont. Itt már tő mondatokban válaszolt majd Ghost lett a vége. A kérdés hogy mit rontottam el? Úgy érzem ez sosem fog ìgy összejönni. Esetleg lànyok tudnàtok tippet adni hogy mi a nyerő kommunikáció?
aug. 1. 14:03
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
70%

"A kérdés hogy mit rontottam el?"

Volt még 30 ember, aki írt neki és nem voltál a 3 legjobban kinéző között. Ezt rontottad el.

aug. 1. 14:06
 2/35 A kérdező kommentje:
Én is erre tippelek..vagy meglátta a tàvolságot 100+ kilométer
aug. 1. 14:08
 3/35 anonim ***** válasza:
62%

Tízszer több a férfi társkeresőkön. Nem rontottál el semmit. Egyszerűen volt nálad jobb.

Átlagos férfiaknak az élő ismerkedést ajánlom.

aug. 1. 14:09
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
100 km? Ha én is meglátnám, biztos lezárnám az ismerkedést, de megindokolva és elköszönve. Keress mást, közelebbit!
aug. 1. 14:29
 5/35 A kérdező kommentje:
Hàt ja ahhoz már hozzàszoktam hogy minden előjel nélkül eltűnik. Elvégre az a legegyszerűbb
aug. 1. 14:51
 6/35 anonim ***** válasza:
100%

En is így vagyok... Van, hogy beszivez, ráírok és vissza se ír. Vagy 1-2 szavas válaszai vannak, majd eltűnik...

És igen 10x több a férfi kb mint a nő... Meg van sok kamu is, pl tesz fel valami szuper pasi képet és ezzel irogat, aztán az átlag nő meg megörül, és dobja az amúgy normális, de átlag pasit...

aug. 1. 15:04
 7/35 A kérdező kommentje:
#6 Ja igen és a vicc az hogy ő likeolt előbb és én húztam vissza 🤷🤦🤣 Lehet csak véletlenül nyomott ràm vagy nemtudom, más nem lehet😃
aug. 1. 15:08
 8/35 anonim ***** válasza:
79%
Nem tök mindegy? Lépj tovább! Ezt sosem értem, még nem is ismered, nem is akar veled ismerkedni, azt itt agyalsz, hogy mért nem? Nem, és kész! És hányan csinálják ugyanezt? Ha nem érdeklek valakit, pláne, hogy nem is találkoztam vele én nem rugóznék ezen, minek is? Az ilyen típusú emberek nem szokták megérteni azt sem, ha egy találkozó után nemet mond valaki.
aug. 1. 15:15
 9/35 anonim ***** válasza:
68%
Nekem, az is fura, hogy miért szeretnél rögtön találkozni? Akiben nem bízom meg, nem ismerem meg jobban, azzal eszem ágában nincs összefutni. Miert kell ennyire sietni? Szerintem itt szúrtad el.
aug. 1. 15:20
 10/35 anonim ***** válasza:
73%

Talán túl gyorsan akartál találkozót eszközölni. Én se akarok egy vadidegennel összefutni, ha elötte nem ismerem meg. Nem olyan világban élünk.

(N)

aug. 1. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!