Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalakon miért van olyan kevés nő és olyan sok férfi?
Figyelt kérdés
Állítólag több nő van az országban mint férfi, mégis ha társkeresőn akarsz ismerkedni akkor férfiként esélyed sincs. Alig van nő, és azok se állnak szóba veled. Egy nőre viszont, nagyon sok férfi jelentkező jut. Miért van ez?jún. 4. 13:48
1/18 anonim válasza:
Te mirőp beszélsz? Partiképes férfiból van a legkevesebb. Ha te az lennél, a lábad előtt hevernének a nők...
2/18 anonim válasza:
Az értelmesebb nők élőben ismerkednek.
3/18 anonim válasza:
Mert a nők nem esnek kétségbe, ha egyedül vannak. Csalódásaik miatt már elment a kedvük az ismerkedéstől.
4/18 benhur1959 válasza:
3,saját maguknak köszönhetik a csalódást
5/18 anonim válasza:
Tényleg? De jó, hogy jobban tudod, mi volt a múltamban! Hogy kiben és miért csalódtam, és okosan megállapítottad, köszönhetem magamnak!
6/18 anonim válasza:
Férfiként mondom hogy rengeteg férfi kibaxott elkeseredett módon nyomja. Ezzel amúgy minket is megxopatnak mert a begerjedt, taho faxságaikkal egy csomó rossz élményt okoznak lányoknak amivel aztán mi is szembesülünk és szivunk mire bebizonyítjuk hogy nem vagyunk köcsög bunkók. Ugyh köszi szepen kiehezett ferfitarsak...
7/18 anonim válasza:
Kedves 7-es, jól látod, nőként mondom. Tényleg az a baj, de ez mindkét nemnél megfigyelhető, hogy a hülyék miatt sokan válnak frusztrálttá, ellenségessé és inkább elzárkóznak az ismerkedéstől.
9/18 anonim válasza:
Sosem voltam fent ilyen oldalakon, egyszerűen elképzelhetetlen számomra, hogy ilyen módon sikeres lenne az ismerkedés, lehetetlennek vélem, hogy összetalálkozzak valakivel, akivel kölcsönösen ugyanazt éreznnénk. Tök ismeretlen emberekkel chatelgessek? Ez nem nekem való, idegennek érzem ezt az egészet. Mintha egy "érték felméréssel egybekötött állásinterjú" volna ez inkább, vagy ilyen figyelem felhívás: "Hahó, egyedül vagyok, hajlandó megszeretni valaki?" Kihagyom! Itt az oldalon is rengeteg panaszt olvasni, többségében unatkozó, szórakozó, szexre utazó, hirtelen eltűnő emberek vannak fent.
10/18 Senior Séf válasza:
Mert mindkét nem ugyanazt keresi. A nők a párjukat, a pasik egy pár lyukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!