Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A harmicas éveikben járó nők mire várnak a társkereső oldalakon?
Hallod ilyen nekem is van. Azóta boldog házasságban élek.
De én se töröltem a profilt, már elfelejtettem. De már nem is tudnám mert 2019 óta már volt vagy négy külön telóm.
Fogalmam nincs róla, hogy egyáltalán mi volt a nevem vagy a loginem, de nem is foglalkozom vele.
A másik az, hogy vannak kamu profilok.
Nem mindenki élete szerelmét kerrsi ott.
Ezek szerintem csak néha-néha potyáznak. Van kapcsolatuk, de néha összejön valami titokban.
Remélem rám, csak az a baj én nem vagyok ilyen oldalakon és nem is leszek.
35f
Én pl ilyen vagyok, párhavonta rámjön, hogy tegyek a jövőmért és "fogjak férjet", de rövid úton kiábrándulok az egészből vagy csak másra kell koncentrálnom az életemben és akkor hanyagolom egy időre megint a kapcsolatkeresést. Ahogy néztem a profiltörlés tinderről szinte lehetetlen, ezeréve nem néztem fel oda.. 2 éve biztos.
Annyi év telt el, el sem tudom képzelni, hogy találok egy szimpatikus embert, akivel majd együtt élünk.. és csak ritkán hiányzik valaki, olyan zsúfolt az életem.
Arra mint a negyvenesek, ötvenesek.
Egyszer előfizettem. Senkinek nem voltam jó még egy randira sem. Sokan tizenéve regisztráltak.
Lehetőségek:
Előfizető vagy a nők valódiak, de az oldal tulajdonosa ellenérdekelt, abban hogy kiszállj.
Hamis profilok
A nem defektes nők 3 perc alatt elkelnek, te a maradvánnyal találkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!