Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A harmicas éveikben járó nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A harmicas éveikben járó nők mire várnak a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
A társkeresőkön - néhányan(/sokan?) - totál passzívan csak ott vannak hónapokon, éveken keresztül, ebből az említett korosztályból. Se ki, se be. Ennyire sokkolná őket a felhozatal, vagy várják, hogy majd csak betoppan egyszer az ő életükbe is az a bizonyos herceg a fehér lovon, vagy mi van? Ez csak nekem tűnik így, vagy mások is tapasztaltak már ilyet?

máj. 18. 19:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
98%
Lehet, hogy már azt is elfelejtették, hogy valaha regisztráltak, és évek óta föl se néztek az oldalra, ez nem jutott eszedbe?
máj. 18. 19:45
 2/18 anonim ***** válasza:
88%

Hallod ilyen nekem is van. Azóta boldog házasságban élek.

De én se töröltem a profilt, már elfelejtettem. De már nem is tudnám mert 2019 óta már volt vagy négy külön telóm.

Fogalmam nincs róla, hogy egyáltalán mi volt a nevem vagy a loginem, de nem is foglalkozom vele.

A másik az, hogy vannak kamu profilok.

máj. 18. 19:46
 3/18 A kérdező kommentje:
#1-2 Persze vannak fent így is egy jó páran, de vannak, akik csak néha benéznek és aztán meg semmi. Várják, hogy x-szer ráírjon az ember és majd csak akkor fognak már válaszolni egy üzenetre, ha már majd elért egy bizonyos számot a megkeresés? Olyan üzenetre várnak, ami az ő kényes ízlésüknek is megfelel, vagy mi van?
máj. 18. 20:03
 4/18 anonim ***** válasza:
96%

Nem mindenki élete szerelmét kerrsi ott.

Ezek szerintem csak néha-néha potyáznak. Van kapcsolatuk, de néha összejön valami titokban.

máj. 18. 20:15
 5/18 anonim ***** válasza:
62%

Remélem rám, csak az a baj én nem vagyok ilyen oldalakon és nem is leszek.

35f

máj. 18. 20:37
 6/18 anonim ***** válasza:
88%

Én pl ilyen vagyok, párhavonta rámjön, hogy tegyek a jövőmért és "fogjak férjet", de rövid úton kiábrándulok az egészből vagy csak másra kell koncentrálnom az életemben és akkor hanyagolom egy időre megint a kapcsolatkeresést. Ahogy néztem a profiltörlés tinderről szinte lehetetlen, ezeréve nem néztem fel oda.. 2 éve biztos.

Annyi év telt el, el sem tudom képzelni, hogy találok egy szimpatikus embert, akivel majd együtt élünk.. és csak ritkán hiányzik valaki, olyan zsúfolt az életem.

máj. 18. 21:37
 7/18 anonim ***** válasza:
59%
A hercegre, mint mindig.
máj. 18. 22:55
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Arra mint a negyvenesek, ötvenesek.

Egyszer előfizettem. Senkinek nem voltam jó még egy randira sem. Sokan tizenéve regisztráltak.

Lehetőségek:

Előfizető vagy a nők valódiak, de az oldal tulajdonosa ellenérdekelt, abban hogy kiszállj.

Hamis profilok

A nem defektes nők 3 perc alatt elkelnek, te a maradvánnyal találkozol.

máj. 19. 00:56
 9/18 anonim ***** válasza:
Én facebook társkeresőn vagyok fent, nem tudok leiratkozni (ezzel kapcsolatban meghallgatok bármilyen tanácsot). Jönnek az értesítések, hogy ez,meg az érdeklődik, én nem akarok senkit árverni csak azóta vőlegényem van.
máj. 19. 03:36
 10/18 anonim ***** válasza:
én pont így vagyok fent, néha felnézek és megnézem kik vannak fent, de kis idő alatt kiábrándulok a társkeresésből.. amúgy nagyon kevés emberrel beszélgetek, max. 2-3 személlyel aki szimpatikusabbnak tűnik a többinél, de még sosem voltam randin szóval ez nálam egyáltalán nem komoly. tudom, hogy kevés az esélye, hogy olyat találjak aki illik hozzám :)
máj. 19. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!