Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A harmicas éveikben járó nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A harmicas éveikben járó nők mire várnak a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
A társkeresőkön - néhányan(/sokan?) - totál passzívan csak ott vannak hónapokon, éveken keresztül, ebből az említett korosztályból. Se ki, se be. Ennyire sokkolná őket a felhozatal, vagy várják, hogy majd csak betoppan egyszer az ő életükbe is az a bizonyos herceg a fehér lovon, vagy mi van? Ez csak nekem tűnik így, vagy mások is tapasztaltak már ilyet?

2024. máj. 18. 19:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%

Igen, döbbenet, hogy nem állunk le az első pasival aki ír.

A leveleket íro pasik 99%a

Nős/baratnős

Anyjával él

Gyereke van

Csak dugni akar

Csóró,

Munkanélküli...

2024. máj. 19. 10:23
 12/18 anonim ***** válasza:

Csak itt nem az első pasiról volt szó, hanem évekről. Ami alatt többezer pasi ír.

Ha 99 százalékuknál úgy érzed jobbat érdemelsz, akkor is több tucatból nem sikerült eggyel sem valamire jutni.

Egy picit sem gondolkodtat ez el???

2024. máj. 19. 10:29
 13/18 anonim ***** válasza:

12

Őő!

Nem vagyok egyedülálló 😊 Csak voltam fent társkeresőn sok évig. 99% uk sajnos rendelkezik a fent emlitetett redflaggel.

2024. máj. 19. 10:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor majd az veszi magára akit érint.

Továbbra is úgy gondolom, hogy nemtől függetlenül! 99%-át a jelölteknek szarnak tartani egyértelmű jele annak, hogy valaki nincs tisztában a saját értékével.

Mert, ha az olyan magas, mint gondolja, nem kell sok idő, hogy találjon egy megfelelő valakit.

Főleg egy nőnél, akikből harmad annyi van társkeresőkön.

2024. máj. 19. 10:44
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
De eleve nincs xezer pasi, aki ír. Nagyon fölélőttök mennyiséget tekintve is. Főleg ha olyan társkeresőről van szó, ahol nem írhat random akárki. Ha nem is 99%, de olyan 90% eleve megy balra, mert... nem piszlicsáré kis semmiségek miatt, hanem vagy olyanok miatt, amiket ma 10:23 említett, vagy annál is durvább problémák miatt, vagy csak mert kapásból látszik, hogy nem fogunk összeilleni. Egy 30-as nő már van annyira kiforrott, hogy nem fog csak úgy "esélyt adni", mert hátha mégis jó lesz, nézzük meg... Ilyenkor már nagyon pontosan tudja az ember, hogy mi az, ami neki nem és mi az, ami viszont elengedhetetlenül szükséges.
2024. máj. 19. 11:01
 16/18 anonim ***** válasza:
60%

15

Pontosan :)

14

Találtam párt, csak nem a netem! Nem vagyok egyedül, de amiket leírtam a 11es kommentben, az valós. Ezen tulajdonságok, egy normális nőnél, külön-külön is azonnali kizarást vonnak maguk után, hat meg ha együtt van jelen az összes.

2024. máj. 19. 11:06
 17/18 anonim ***** válasza:

Próbálnék ismerkedni, de nem jön össze, ezért vagyok fent jó ideje. Pár hónapig aktív vagyok, majd elmegy a kedvem és nem is nézek fel akár fél évig se.

Alap elvárásaim; káros szenvedélyektől mentes, gyerektelen, macska párti legyen. (Mint amilyen én vagyok)

Ez a profilomba is ki van írva. Mindig a teljes ellentéteim írnak.

Van amikor hetekig megjátssza magát az illető majd elfelejti hogy szerepet kellene játszania, és elszólja magát. Pl meséli hogy rúgta fel a szomszéd macskát, milyen sokat piált tegnap, megy a kölykeiért az exéhez meg ilyenek.

2024. máj. 19. 21:39
 18/18 A kérdező kommentje:

#11 Az miért red flag, ha gyereke van?

Az a baj vele, hogy mást is szeret és nem csak téged? Az a baj, hogy még nem szűz amikor veled találkozik?

A férfiaknak is red flag, ha a nőnek már van gyereke és még nem szűz? Hogy van ez?

2024. máj. 20. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!