Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van jelen az a jelenség hogy általában azok a férfiak, akik komoly kapcsolatot akarnak főleg társkereső oldalakon azok nem jönnek be a nőknek és akik laza kapcsolatot akarnak azok pedig bejönnek a nőknek?
Figyelt kérdés
febr. 22. 09:01
1/26 anonim válasza:
Akik laza kapcsolatot akarnak, azok sem jönnek be a nőknek.
2/26 anonim válasza:
A legtobbje orokos "tarskereso" marad, de nem veszi eszre magat, hogy valtania kene es vissza kene ternie az eletbe.
3/26 anonim válasza:
Szerencsére hogy így van, sok pun ci jut a far kamra így
4/26 anonim válasza:
Azok sem akarnak komoly kapcsolatot, csak behazudják ezt punci reményében, ha már a külső adottságaik nem teszik lehetővé hogy kufirckirályok legyenek.
5/26 anonim válasza:
Mert ők is azt akarnak?
Én mindig komolyat kerestem, ennek ellenére csak 2 kapcsolat jött össze és 5 szex/szexkapcsolat
6/26 anonim válasza:
#5 Tehát nem azt kerestél, csak lesz ami lesz alapon mentél előre.
7/26 anonim válasza:
Egyrészt nem minden esetben tudni előre hogy mi lesz belőle, erről szól az ismerkedés.
Másrészt szeretek szexelni, szóval attól még hogy én leginkább komoly kapcsolatot akartam volna, ha adódott szexre lehetőség akkor belementem
8/26 anonim válasza:
Aki eddig hangoztatta nekem hogy komoly kapcsolatra vágyik meg stb.. csak baszni akart.
Akivel szóba se jött a dolog azzal kapcsolatom lett.
9/26 anonim válasza:
Az én párom komoly kapcsolatot akart, amikor elkezdtünk tinderen ismerkedni. 3 éve együtt vagyunk, abból majdnem ennyi ideje együtt is elunk. Ne altalanosits.
10/26 anonim válasza:
9-essel egyetértek, túlságosan általánosítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!