Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők a társkereső oldalakon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők a társkereső oldalakon, nem is akarnak személyesen találkozni, senkivel, csak írogassanak nekik szépeket, hetekig hónapokig. Ki ért vele eggyet?

Figyelt kérdés

2024. máj. 30. 06:44
A kérdező szavazást indított:
igaz
nem igaz
23 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Pontlexarom
2024. máj. 30. 07:44
 2/9 anonim ***** válasza:
26%
Csak azzal a férfival vannak így, aki nem néz ki tökéletesen.
2024. máj. 30. 07:48
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Hát...te ia csinalod vmszinuleg, csak azokkal a nokkel, akik nem néznek ki nagyon jól
2024. máj. 30. 08:28
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Ha képen is vonzó vagy, akkor akarnak. Max. közepes férfiaknál esélytelen.
2024. máj. 30. 08:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha nem hívod őket rendesen randira, hanem fiúkkal chatelsz, esetleg néhány pénzküldős scammerrel akkor persze hogy rinyálsz hogy nincs nőd.
2024. jún. 1. 23:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyszer sikerült kihackelnem, hogy egy random 20 ezer követős francia huszonéves izmos és helyes srácnak betettem a képét a Badoo profilomba úgy, hogy még a hitelesítést is megkaptam rá... Aztán alig telt el egy két óra már 20 matchem volt és többen rám is írtak. Ha valóban én lettem volna a képen, aznap este már szexeltem volna és az elkövetkező napokban is zsinórban. Ennyit erről.
2024. jún. 5. 12:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát a lúzerek nyalják csak a seggüket untig és kövessék őket azt szeretik. Ha dugni akarnak akkor egyik tenyészbikának viszont ugranak a csettintésére. Hogy nem értitek.
2024. júl. 2. 00:26
 8/9 anonim ***** válasza:
7: így van
2024. júl. 2. 13:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyet, de a rumci....
2024. júl. 2. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!