Itt lehet ismerkedni?
Sziasztok!
Úgy érzem hogy manapság elég nehéz ismerkedni, főleg online. Társkeresők hada van már, de egyik rosszabb mint a másik. Élőben sok fiatal már nem képes, elfordulnak a másiktól, mindenki a telefonját nézi.
Hátha itt sikerül olyan nőt találni aki kedves, normális, jót lehet beszélgetni vele, vannak tervei stb.
Én egy 29 éves férfi vagyok, diplomával, stabil állással, megfelelő intelligenciával (igen, érzelmi is).
Ha esetleg van valakinek kedve beszélgetni írjon egy üzenetet. Vagy ha van tipped hol merre hogyan lehet manapság ismerkedni akkor is írj nyugodtan.
Köszönöm!
Legyen szép napod és sok sikered.
Biztos hogy tudsz itt is ismerkedni, mindenképp megéri a próbát, de azért javarészt a következőkre számíthatsz:
-fiúkra
-öregekre
-kövérekre
-csúnyákra
És ezek mixeire is.
Mindenhol nehéz ma az értékes, átlagos párkeresés.
Nekem is ez problémám. Baromi nehéz az ismerkedés. Mindenki állandóan a telefonját buzerálja. Nem nagyon találkoztam olyan korombeli csajjal, akivel normálisan lehetne beszélgetni élőben 😕
27F
Noshàt, ahogy a fentiek leírtàk.
Emellett javasolnàm, h ne hirdess, ez igen kétségbeesettnek tűnik.
3nőm volt innen, egyik sem az ismerkedés rovatból.
Növessz tököt, légy kommunikatív, lenyűgöző és ràmenős.
Ha nem megy, majd megkukiznak.
Én is hasonló cipőben járok. Itt is lehet ismerkedni.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!