Facebook társkeresőn volt itt esetleg valakinek sikere?
Elsősorban a férfiakat kérdezném.
Kb minden társkeresőt kipróbáltam már, de sikertelenül.
Kb 2 hete vagyok fent a Facebook társkeresőn, de összesen 1 db likeot kaptam.
Azért más társkeresőkön összejött 6-8, igaz erősen túlsúlyos lányoktól.
Magamról annyit, hogy 31 éves vagyok,Budapest és környékén ismerkednék, átlagos testalkatú , 180 cm, diplomás,van több képem, mindegyik képen jól látható az arcom és van egészalakos is, az eddigi barátnőim mind szépek voltak.
Ennyire halott dolog már a társkereső? Egyszerűen nem értem, hogy látszólag sok lány fent van, de egyáltalán semmi liket nem kapok, még a kevésbé dekoratív lányoktól sem.
Te is az előző szép barátnőidhez hasonlítod, mi? :D
Én is ezért nem találok párt...
Amikor beindult, volt szerencsém az elsők között hasznàlni.
Pár óra alatt rengeteg match lett, gondoltam is, hogy annyi a belassítós Tinder/Badoo nak.
Ez ment kb 1 napig.
Azóta szinte csak olyanokat dobál fel, akik "nem felelelnek meg az elvárásaidnak, de talán jó egyezés lehet". Nem halott, csak az elején felméri a rendszer, hogy kik jönnek be/milyen típusú nők, aztán belassít, olyanokat dobál fel, akik nem a zsánered/messze laknak, hogy több időt legyél ott.
Tényleg, hihetetlenül pörgött az elején. (Rövid ideig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!