Nincs igazán jó vélemény egyikről sem sajnos úgy láttam, de mégis melyik a leghasználhatóbb társkereső a neten ezek közül?
Egyiket sem
Mindegyikben 80% körül van a férfiak aránya és mind a külsőre megy, ha nem vagy kifejezetten valami nagyon jó képű akkor esélyed sincs egyáltalán valakire ráírni hogy megismerjen legalább
Én átlagosan nézek ki és a badoo, tinder, fb társkeresőről összesen ha volt 5 találatom akivel tudtam beszélni persze ezek is mind ghostingoltak hamar egy másik csávóért
Full esélytelen manapság neten ismerkedni (ha csak nem vagy valami eszméletlen jó pali)
Én is átlagosan nézek ki, tinderen ès facebook társkeresōn is napi 1-2 matchem van. Egy sima bejárati ajtó előtti szelfim van fent.
Bár szórakozóhelyeken általában szebb lányokkal szoktam összejönni, de azért itt se csúnyák, cukik. :D
A melegek, a 40+-os nők és a kövérebb lányok nagyon sokszor mondanak helyesnek/jóképűnek.
De mondjuk az átlagosnál kicsit szebb 20 éves lányok talán 10%ának tetszem.
Azért mondom hogy átlagos vagyok, mert azt nyilvân senki nem mondja nekem hogy milyen ronda vagy :D de mivel azért jóval röbb ember nem tesz megjegyzést a kinézetemre, mint aki igen ezért biztos vannak akik csúnyának és átlagosnak tartanak, csak az ilyet nem nagyon szokás mondogatni a másiknak.
Szerintem aki átlagosnak gondolja magát az sokszor csúnyább az átlagnál.
Mindenhol van ghosting, én is ghostingolok ők is ghostingolnak de nagyon sokszor 1-2 üzenetváltás után már arra a hétre meg is van a randi.
Ugyan facebook társkeresőn nem régóta vagyok fent, de kb ugyanolyannak tűnik használhatóságban mint a tinder. Badoot nem használtam még, de nem hiszem hogy az alkalmazáson múlik a dolog. Kb mintha azt kérdeznéd melyik szórakozóhelyen lehet csajozni :D
#3as válaszoló vagyok
Én tudtommal egy fillért nem fizetek a tinderért, tehát egyáltalán nem kötelező tejelni.
Bár az igaz hogy idegesítő hogy nem látok kiknek tetszettem, facebookon meg ezt lehet látni. De azért fozetni nem fogok ezért :D
Ugyanaz a választék.
Beírja hogy budapesti, jómódú, kiadó lakásai vannak. Levelezés. 200 kilométerre él bérelt lakásban.
40 éves, mikor meglátod kb. 70
stb...
Facebook, talán a Tinder ebben a sorrendben.
A többi oldalra felesleges regisztrálni.
A Facebookon mindig összejön pár randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!