Lányok/nők szerintetek milyen egy ideális netes ismerkedés?
Milyen témákkal, milyen "menetrend" szerint működne jól?
Kort is írjatok légyszi.
Én általában arra szoktam reagálni (ha van), ami a bemutatkozásban szerepel. (ezen kívül általában megdícsérem ami tetszik benne, pl. a szeme stb.). Na most erre sok esetben a köszi a reagálás, meg 1-2 mondatos válasz. Nyílván próbálom tovább vinni a beszélgetést, de nem jutok sokáig...
Van, hogy magamról is írok vagy róla kérdezgetek (nem ilyen szeme színe, személye száma stb :D) de mindig azt érzem, hogy a beszélgetés egyre inkább erőltetett. Vagy van más is, aki inkább bejön neki, vagy valamiért nem vagyok neki szimpatikus. A legjobb az lenne, ha őszinte lenne a másik, hogy mi miatt inkább ne erőltessük mégse...
Amikor kb. csak én tartom fenn a kommunikációt, akkor már látom, hogy veszett ügy. Eddig akik szóra méltattak, előbb utóbb mindig erőltetetté vált és ez nem hetek, hanem sokszor napok alatt... Valamit biztos szarul csinálok, de nem tom mit... :/
Vagy egyzerűen nem akarnak bele tenni energiát. Éppen ezért az utóbbi időben inkább csak azokat húzom jobbra, akik legalább bemutatkozást írtak, mert már az is valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!