Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hölgyek (30-as korosztály):...

Hölgyek (30-as korosztály): Milyen számotokra egy ideális első randevú?

Figyelt kérdés
Például összeismerkedtek mondjuk egy társkereső oldalon, és megbeszéltek egy első találkozót valahol. Ideális esetben ezt hol, és milyen körülmények között képzelitek el?

2023. jún. 13. 13:29
1 2
 1/13 anonim válasza:
Ide áll mellém és elmegyünk valami szép helyre.
2023. jún. 13. 13:32
 2/13 anonim válasza:
Semmi extra igényem nincs, egy séta bőven megteszi elsőre.
2023. jún. 13. 14:29
 3/13 anonim válasza:
Pont, mint 20 évesen. Nem kell túl gondolni. Pl. étterem meg mozi elsőre nekem kellemetlen. Valahol meginni valamit és beszélgetni vagy sétálni jó.
2023. jún. 13. 14:54
 4/13 anonim válasza:

Nem tudom, beleférek-e még a majdnem 40 évemmel. :D

Ha interneten ismerkedem meg valakivel, akkor mire találkozunk, már előtte ált. hónapokat beszéltünk, mindent tudunk egymásról, szó sincs semmilyen feszengős dologról.

Ha egy random palival találkoznék, aki aznap húzott jobbra, akkor nyilvános helyre mennék vele, hogy ne legyen annyira egyszerű megölnie és elásnia valahol.

2023. jún. 13. 16:06
 5/13 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Első találkozás valami nyilvános helyen, séta, esetleg közben beülni valahova egy kávéra.
2023. jún. 13. 16:41
 6/13 anonim válasza:

Pár hétig voktam fent társkeresőn, ezalatt volt pár randim. Mindegyik rendben volt, ami a helyszínt illeti. Első alkalommal szerintem tökéletes egy séta, vagy egy kávézás. Nekem lényeges szempont, hogy ha nem érzem magam jól, hamar el tudjak köszönni. Ezért nem is szeretnék senkivel első randin étterembe, menni, vagy egész estés programot tervezni. Volt olyan, amikor meghívott a partnerem egy kávéra és elvitelre kértük, megittuk séta közben. Vagy volt cukrászdás program tea-sütemény. De olyan is volt, akivel szimplán csak sétáltunk egy nagyot.

De ha tutira szeretnél menni, akkor a randipartnerednek felteszel egy kérdést, hogy milyen számára az ideális első randi. Nem ciki kérdés és aszerint be tudod lőni, hogy mit tervezz.

2023. jún. 13. 19:14
 7/13 anonim válasza:

#4!

Nyitott vagy most ismerkedésre korban hozzád illő, senkit nem elásó férfival? :)

2023. jún. 13. 20:48
 8/13 anonim válasza:

Sziasztok.

Én sem akarok senkit megölni elsőre. Mindenképp nyilvános helyre vinném a nőt és programtól függetlenül állnám az ebédjét és egy kávét is vennék neki utána.

2023. jún. 13. 23:17
 9/13 anonim válasza:

Én is 40-es nő vagyok, de talán olyan nagy különbség nincs…

Egy kávézó, teázó, cukrászda tökéletes elsőre.

Egy-két órát le lehet ülni még egy Frei kávézóban is, de nekem pl nagyon tetszene (budapesti vagyok) az is, ha találkoznánk pl. Egy Duna közeli kávázóban, aztán ha úgy alakul és még szívesen beszélgetünk, akkor sétálunk egy kört. Erre mondjuk a Római is jó lehet, de a XIII. Szent István park környékén is vannak ilyen helyek. Most jó idő van ehhez is.

Semmiképp nem szeretnék elsőre olyan szervezett, fix programot, amire később egyébként nagyon is nyitott lennék és jelenleg is az életem része (kiállítás, színház stb.), ahonnan nem lehet csak úgy “elmenekülni”, elköszönni, ha nem úgy alakul, ahogy reméljük.

Persze, tudom, kicsit sablonos a kávé/tea/süti, de pont ezért biztonságos, megnyugtató és igen: gond nélkül el lehet köszönni kellemetlenkedés meg drámázás nélkül is, míg mondjuk egy kamarakoncertről nehezen szedelőzködik az ember lánya, ha a fogatlan partner nekiáll a félhomályban fogdosni :D :D :D

2023. jún. 14. 14:38
 10/13 anonim válasza:
Sörözès tökèletes első randira.
2023. jún. 14. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!