Hölgyek (30-as korosztály): Milyen számotokra egy ideális első randevú?
Figyelt kérdés
Például összeismerkedtek mondjuk egy társkereső oldalon, és megbeszéltek egy első találkozót valahol. Ideális esetben ezt hol, és milyen körülmények között képzelitek el?2023. jún. 13. 13:29
11/13 anonim válasza:
Mi az első randi? Az első személyes találkozás? Randira nem gondolkodom menekülőúton. Első találkozás elsülhet meneküléssel. Fentiek alapján ideális randi: séta, múzeum, vacsora/süti
2023. jún. 14. 18:43
12/13 anonim válasza:
11es voltam és 43 éves
2023. jún. 14. 18:45
13/13 anonim válasza:
Hát nekem mindig meg volt a tökéletes első randi elképzelés, aztán az összes sz@r lett, meg úgy semmi nem lett az egészből feszengős volt, kötelező kérdések stb. Aztán a mostani párommal semmi ilyen, első alkalommal voltunk enni egyet (meki semmi puccparade) rá 2 napra át mentem hozzá szexeltunk egy hatalmasat 7 éve együtt vagyunk . Nem szabad túl agyalni
2023. jún. 15. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!