Lapos nő ismerkedne húszas éveiben lévő pasival?
sokat táncoltam életem folyamán, én ott több ilyen lánnyal találkoztam, de nem jött össze a dolog, gondoltam itt is szerencsét próbálok.
szerintem a nagy mellbőség nem annyira vonzó, ráadásul van is ismerősöm, aki pont hogy műtétet kellett bevállalnia e miatt, és egyébként is praktikusabb így.
pesti vagyok, 183 centis, minden egyébre ott a levelezés, illetve a randi! :D
Elől deszka hátul léc lányok hajde hajde, Padosító Árpád keres titeket.
Ergonomikusabbak vagytok és az bejön neki lehet, hogy repülőalkatrészeket gyárt.
Táncolni is tud és nemcsak a sorban a wc előtt.
A cicisebbek írhatnak nekem, legalabb nem veszünk össze a kérdezővel. Nem tanulok fizikát nem fontos az ergonómia számomra ...
olyan szórakoztató, hogy annyira azért nem bánt.
fogalmam se volt, hogy nők erre ennyire érzékenyek. gondoltam ez olyan, mint hogy a másfél méteres leányzó méretéhez illő partnert keres. nőknél is láttam kiírva társkeresőn, hogy diplomást keres...
ha ez ennyire rossz tulajdonság, és számomra előny, akkor nem értem hol a probléma, de akkor legyen kis mellű...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!