Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan lány, aki...

Van itt olyan lány, aki magányos, nincs aki törődjön vele és szeretetre vágyik?

Figyelt kérdés

Sziasztok.. 24 éves fiú vagyok és már jó ideje magányosan tengetem a napjaimat.

Egészségesen táplálkozok, edzek és igyekszem önismerettel foglalkozni, hogy jobb ember legyek.

Viszont a magány úgymond felemészt.. nem volt jó családom, ezért sose számíthattam senkire se, csak magamra. Szeretnék egy párt magam mellé, akivel kölcsönösen szeretjük egymást.

Igazából már azon is gondolkodtam, hogy nekem talán valami árvaházi lánnyal kellene megismerkednem valahogyan.. mert ők biztosan megbecsülnék a szeretetemet és komolyan gondolnák a kapcsolatunkat.

Na mindegy, ha fiatalabb is vagy kint én, esetleg problémás a családod írj tan nekem.. beszélgessünk és lássuk szimpstikusak leszünk e egymásnak.

Egyébként magas vagyok és elvileg nem is nézek ki rosszul

ma 13:56
 1/5 anonim válasza:
(off csak eszembe jutott: hogy amúgy eljársz fizikálisan olyan körökbe, eseményekre amik érdekelnek, amik hozzád illőek? szerintem az ilyesmi segít, hogy olyat találj, aki illik hozzád. Meg eleve ha az embernek több emberi kapcsolata van, azokon keresztül is többekbe fog belefutni szóval úgy egyáltalán az is jó, hogy emberi kapcsolatokba több időt tenni)
ma 15:50
 2/5 A kérdező kommentje:

Így hogy egyedül vagyok és nem igen van túl sok értelmes ismerősöm se a közelben, leginkább túrázni szoktam, meg elbicajozok a szomszédos városba vagy az utána lévő településre. Szóval leginkább kirándulgatok.. egymagam egyszerűen nincs kedvem elmenni moziba meg úgy igazából sehova se.

Volt egy lány akivel ismerkedtem, taliztunk is de mivel túl messze lakunk egymástól ezért már nem beszélünk. Vele elmentem szívesen bárhová, szóval ha van valaki aki el tudok menni ide oda akkor rendben van, megyek.

Egyébként én jelenleg egyedül élek szóval akár ide is költözhetne hozzám az a lány, akivel kialakulna köztünk valami mély.. nem akarnék hosszú távo távkapcsolatban lenni

ma 16:11
 3/5 anonim válasza:

#2 szerintem akkor ezen gondolkodj, hogy változtathatnál. Pl van e túra csoport a környéken. Ha nincs szervezz. Hogy lehetne barátságokat kialakítani. Lehet néha hívhatnál vendégeket. Nyáron esetleg elmenni téged érdeklő témájú fesztiválra sátorral, pláne ha természetben van, akkor ezt tudod kombinálni környékbeli túrákkal is. ha ilyen falusi élet dologban vagy, akkor gyüttment fesztivál pl. Vagy valami biciklis dolgok. nézz körül mik vannak a facebookon a környéken pl. És igen ha nincs esetleg kezdj el szervezni dolgokat. Nem feltétlen barátságok, csak kapcsolat emberekkel.

Mert nem annyira egyszerű egy olyan lányt találni, akivel tényleg jól érzitek egymással magatokat kölcsönösen. Szóval egy nagyobb ismeretségi körrel könnyebb, mert több embert ismersz meg.

Ez csak a saját tapasztalatom, hogy nekem az után lett könnyebb az ismerkedés, amikor úgy általában jobban odafigyeltem az emberekhez kapcsolódáshoz.

(Amúgy moziba pont jó menni egyedül, egy feltétellel, hogy tényleg érdekel a film. Szóval ha nem ilyen tucat amerikai egy nap alatt elfelejthető dolog.)

ma 16:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm azt, hogy igyekszel hasznos ötleteket adni, nagyra értékelem.

Annyira nem vagyok egy társasági ember. Mármint nem szorongoknaz emberek közt meg ilyenek, de nem kapcsolódok hozzájuk egykönnyen.

Intp személyiség típushoz tartozom, szóval sokat analizálok, gondolkodok.. tudom talán ez ye nem könnyíti meg a párkeresést. Ha totál önfeledt és felszínes dolgokról fecsegő ember lennék akkor talán könnyebb lenne ismerkednem, de engem a mélyebb dolgok érdekelnek.

No mindegy, majd lesz valahogy. Nem adom fel.. majd csak lesz valaki, akivel jól kijövünk.

Régen amúgy volt egy barátnőm aki szeretett, de akkor még jóval fiatalabb voltam és éretlen voltam lelkileg, nem becsültem meg úgy a dzeretetet, mint ahogy most megbecsülném.

ma 16:48
 5/5 anonim válasza:

Azért is szóltam hozzá, mert normális valakinek tűnsz, és az jutott eszembe, hogy a pártalálás mindenképp szerencse kérdése is, és lehet neked csak annyi a gondod, hogy nem találkozol elég lánnyal vagy nem megfelelő körökből. Szóval, hogy matekos nyelven, hiába van egész jó valószínűséged, ha nagyon kevésszer tudod eldobni a kockát. Meg tényleg az is számít, hogy milyen körből tudsz meríteni azok a te típusaid e. Nagyon nagyon nagy különbség van lány és lány között is.

Mindenesetre hajrá!

ma 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!