Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkereső oldalakon miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkereső oldalakon miért van olyan kevés nő és olyan sok férfi?

Figyelt kérdés
Állítólag több nő van az országban mint férfi, mégis ha társkeresőn akarsz ismerkedni akkor férfiként esélyed sincs. Alig van nő, és azok se állnak szóba veled. Egy nőre viszont, nagyon sok férfi jelentkező jut. Miért van ez?

jún. 4. 13:48
1 2
 11/18 benhur1959 ***** válasza:
15%
10,nehazudj
jún. 4. 15:49
 12/18 anonim ***** válasza:
32%

Sosem volt szükségem arra, hogy társkereső oldalakra regisztráljak,

Az utcán milliónyi lehetőség megy el minden nap mellettem, és én csak megragadom azt, amelyik nekem is bejön.

Kissé szánalmas embereknek tartom azokat, akik társkeresőn keresik a párjukat, és nem a környezetünkben.

jún. 4. 16:15
 13/18 A kérdező kommentje:
12# Másnak meg az a szánalmas, ha egy vadidegen leszólítja az utcán.
jún. 4. 16:30
 14/18 anonim ***** válasza:
10%

"Az utcán milliónyi lehetőség megy el minden nap mellettem"

Igen, ELMENNEK. Néééznek, esetleg mosolyognak, de nem történik semmi több. Persze ha te 10/10-es bombanő vagy, akkor lehet, hogy érted már megerőltetik magukat, mindenki másnak marad a net vagy a "boldog" magány, ha munkahelyen vagy baráti/ismeretségi körön belül nincs potenciális jelölt vagy valami másért nem opció az ismerkedés.

jún. 4. 17:05
 15/18 anonim ***** válasza:
58%

Az ismerkedés önmagában nem szánalmas, csak a formája lehet az, ha valaki bunkó.

A kommentedből ítélve, te még a való életben soha nem ismerkedtél, és csak egy szájberharcos vagy.

12-es voltam

jún. 4. 17:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Csak egy 10/5-ös srác vagyok, és szerencsére nem olyan búvalbaszott mint te.

Legyen szép a te napod is!

jún. 4. 17:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Mert a férfiakat hajtja a vadászösztön, a nők jobban viselik az egyedüllétet és épp ezért nem keresnek görcsösen senkit. Ha megnézed, az oldalon is az ismerkedés kategóriában nőtől jó, ha 5%-ban találsz kérdést.
jún. 5. 10:51
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha élőben nem kellettem senkinek, társkeresőn mért is figyelne fel rám bárki? Amúgy személytelennek tartom ezt az ismerkedési formát!
jún. 5. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!