Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalakon miért van olyan kevés nő és olyan sok férfi?
Sosem volt szükségem arra, hogy társkereső oldalakra regisztráljak,
Az utcán milliónyi lehetőség megy el minden nap mellettem, és én csak megragadom azt, amelyik nekem is bejön.
Kissé szánalmas embereknek tartom azokat, akik társkeresőn keresik a párjukat, és nem a környezetünkben.
"Az utcán milliónyi lehetőség megy el minden nap mellettem"
Igen, ELMENNEK. Néééznek, esetleg mosolyognak, de nem történik semmi több. Persze ha te 10/10-es bombanő vagy, akkor lehet, hogy érted már megerőltetik magukat, mindenki másnak marad a net vagy a "boldog" magány, ha munkahelyen vagy baráti/ismeretségi körön belül nincs potenciális jelölt vagy valami másért nem opció az ismerkedés.
Az ismerkedés önmagában nem szánalmas, csak a formája lehet az, ha valaki bunkó.
A kommentedből ítélve, te még a való életben soha nem ismerkedtél, és csak egy szájberharcos vagy.
12-es voltam
Csak egy 10/5-ös srác vagyok, és szerencsére nem olyan búvalbaszott mint te.
Legyen szép a te napod is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!