Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a társkereső oldalakon az adatlapok?
Figyelt kérdés
Egy csomó nő nem tesz fel magáról egyetlen fotót sem. Miért? Ettől még érdemes lehet nekik írni?
Van jó sok kép, ami jól láthatóan kamu fotó. Pl Orbán Ráhel fejű nő vigyorog rajta. Ezekre miért van szükség? Mert, ha az oldal üzemeltetői generálják ezeket, akkor ezzel csak azt árulják el magukról, hogy mennyire lenézik és hogy mennyire hülyére veszik azokat, akik ténylegesen társat keresnének maguknak. Ez így, ebben a formában, már szerintem a kapzsiság egyik legaljasabb megnyilvánulásai közé tartozik.
2024. jún. 2. 05:07
1/1 anonim válasza:
Férfiadatlapokról ugyanezt tudom elmondani... én nem írnék olyannak, akiben annyi igényesség meg energiabefektetési készség nincs, hogy feltöltsön magáról 1 képet vagy hogy kitöltse normálisan a profilt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!