Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte már hogy 30-40 között már kb sehol sem "elfogadott" ismerkedni az online társkeresőket kivéve?
Munkahely: házi nyúlra nem lövünk
Baráti társaság: nincs szingli és ha lenne is csak kínos lenne utána
Szórakozóhely: táncolni vagyunk barátnőkkel, nem ismerkedni
Utcán: úton vagyok valahova, sietek
Tömegközlekedésen: ld. fent
Utazás: pihenni vagyok nem pasizni
Sport: edzeni vagyok nem ismerkedni
Messengeren: miért írsz rám ismeretlenül?
És még lehetne tovább sorolni a végtelenségig.
Keress olyan hobbit, ami társas. Vannak pl túra csoportok is...ott is lehet ismerkedni.
N 32
Felénk van pl egy szabadstrand ahol gyakran vannak kint ugy emberek hogy egyedül. A családosak kamaszok stb általában a stégeknél igrálni meg ilyenek miatt a partszakasz bal oldalán vannak, az egyedüli odatévett "egységek" pedig jobbra.
Mivel apa néha lejárt csak ugy oda egyet úszni, ez miatt anya egyszer kitalálta hogy lemegy egyedul mert biztos nőzik apa.
Hát le se pakolt még de már ott volt egy pasi egyedul megkérdezte csatlakozhat e, és egyutt strandoltak beszelgettek igy egész nap.
Anya ki volt akadva hogy ezekszerint ez olyan hely akkor hogy még le se teszed a s.gged de "pasid/nőd" már van is.
Nem. Nem érzékelek ilyesmit. A nők megnéznek, szemeznek velem akàr reggel 7kor, munkàba menet is.
Nem vagyok jó pasi, hozzàteszem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!