Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte már hogy 30-40 között már kb sehol sem "elfogadott" ismerkedni az online társkeresőket kivéve?
Munkahely: házi nyúlra nem lövünk
Baráti társaság: nincs szingli és ha lenne is csak kínos lenne utána
Szórakozóhely: táncolni vagyunk barátnőkkel, nem ismerkedni
Utcán: úton vagyok valahova, sietek
Tömegközlekedésen: ld. fent
Utazás: pihenni vagyok nem pasizni
Sport: edzeni vagyok nem ismerkedni
Messengeren: miért írsz rám ismeretlenül?
És még lehetne tovább sorolni a végtelenségig.
Bárhol lehetséges ismerkedni ott is ahol írtad kérdező.
1 a feltétele ennek: Jóképűnek kell lenned.
Ha meglátnak munkahelyen, utcán, vagy egy fotót rólad és "húú ez meg hogy néz ki, jajj csak ne szóljon hozzám" akkor elutasítanak.
Ha viszont elég jól nézel ki, akkor még örülnek is.
"Mi az hogy bárhol? A mai világ nem erről szól, de ne zavarjon."
Értelmes ember nem a világ aktuális trendjei szerint él és cselekszik lelkem.
Aki nem partiképes az ellenkező nem szemében, az a régi világban sem volt sikeres semmilyen platformon sem. Esetleg egy ugyanolyan típusnál, mint amilyen ő is.
32/F vagyok. A baráti társaságot kivéve a többi tényleg igaz.
Az emberek nyílt helyeken legtöbbször ügyeket intézni vannak, nem ismerkedni. Elfoglaltak, mennek valamerre, nem érnek rá.
Szóval lehet mondani, hogy "kifogásokat keres", de ez maga a rögvalóság. Tetszik, vagy sem.
Nem lehetetlen, de egyben lehetetlen. Én írtam egy random lányra facen, sokat beszélgettünk érzelmekről, stb stb...a vége az lett, hogy bocsánatot kért és elmondta, hogy nagyon szimpatikus vagyok neki, rengeteg a közös bennünk, jó velem beszélgetni, de...de van egy pasi az ismeretségi körében aki leszrja, de azért néha simogatja a pasi az egoját, de most párkapcsolata van, és megszeretné várni azt a pasit, mert most épp lehet szakítani fog a barátnőjével.
Szóval erről ennyit....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!