Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontok el az online társkeresésnél?

Figyelt kérdés
Na szóval leìrom a helyzetet. Matcheltem egy lànnyal ràìrtam bemutatkoztam majd mivel a személyes találkozàs hìve vagyok fel is ajánlottam hogy valamikor összefuthatnánk. Erre jött egy semleges válasz. Utána rákérdeztem h mi a hobbija stb hogy legalább egy beszélgetés elinduljon esetleg legyen valami közös kapcsolódàsi pont. Itt már tő mondatokban válaszolt majd Ghost lett a vége. A kérdés hogy mit rontottam el? Úgy érzem ez sosem fog ìgy összejönni. Esetleg lànyok tudnàtok tippet adni hogy mi a nyerő kommunikáció?
aug. 1. 14:03
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Igen egy ideàlis tökéletes vilàgban ìgy menne
aug. 1. 16:35
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha ronda nőnek írsz, lehet neki unalmas üzeneteket írni, mert örül, hogy végre valaki érdeklődik iránta.

Viszont ha legalább átlagos külsejű nőnek írsz (és nincs Brad Pitt fejed), neki különlegeset, érdekeset kell írni, mert rohadt sokan írnak még neki rajtad kívül és ki kell tűnni valamivel a tömegből vagy ghostingolni fog.

A legjobb megoldás az, ha törlöd magad, különben mentális és lelki leépülés lesz a vége, mert a netes társkereséshez brutál jó külsejű pasinak kell lenned, ha nem akarsz ronda barátnőt. Élőben próbálkozz inkább.

aug. 1. 16:49
 23/35 anonim ***** válasza:
Előben ha már szóba tudsz állni a csajjal, és beszélgetsz vele 10-15 percet, így már kb 80% az esélyed, hogy utána neten tudod vele folytatni a beszélgetést, mivel már ismer szemelyesen, ilyenkor már vissza szoktak írni. És ugye innentől bármi lehet.
aug. 1. 18:44
 24/35 anonim ***** válasza:
Azt, hogy online keresel, legyél inkább offline. :))
aug. 1. 18:45
 25/35 anonim ***** válasza:
Mert a világunk 90%-a online térben lóg. A társkeresők összetétele meg 1 nőre 6-8 pasi jut. Ők válogatnak, ezek a piac törvényei. A férfiakból túlkínálat van, az lesz a sikeres, aki a többiek fölé nő valamiért. Nem online kell ismerkedni, az ma már egy értéktelen, jellegtelen felejthetős valami.
aug. 1. 18:49
 26/35 anonim ***** válasza:
Igen csak a 6-8 pasiból 4-6 csak dugni akar, soknak van párja is, pedig ez társkereső nem alkalmi keresőként kellene működnie.
aug. 1. 19:50
 27/35 A kérdező kommentje:
Igazatok van akkor lehet jobb ha elengedem ezt a témàt 😃 Offline sem megy annyira. Majd lesz valahogy akkor 🤷
aug. 1. 19:52
 28/35 anonim ***** válasza:
27: ismerkedj buliban. Ott sok csaj arra vár, hogy végre egy férfi nem hulla részegen, hanem csak maximum egy kicsit becsípve, de inkább full józanul ODA MERJEN MENNI HOZZÁ és megkérdezni, hogy lenne-e kedve ismerkedni vele vagy meghívni egy italra.
aug. 1. 19:58
 29/35 FERI BÁCSI VILLANYÓRÁJA ***** válasza:
42%
A szomorú valóság az, hogy ha rögtön azzal nyitsz, hogy találkozni akarsz, ghostolnak vagy szétválnak. Te férfiként érthetően nem akarod húzni az időt, mert jó, ha egy héten összejön 1 match, és ha sokat tökölsz, majd elhívja más, és buktad. A másik oldal úgy néz ki, hogy kap egy nap több tíz ilyen randira hívást, ha mindenkivel elmenne, az egész napját ez tenné ki, ezért szelektál. Sajnos nincs mit tenni, ha csak online van lehetőséged ismerkedni, be kell nyelni a pár napos dögunalmas, személytelen chatelést, mire egyáltalán elhívhatod, és ha bele is megy, jó eséllyel nem lesz folytatása, és kezdődhet az egész elölről. Előfordulhat, hogy évek fognak így eltelni, szar dolog nagyon. Én azt csinálnám, hogy beleírnám a bemutatkozásomba, hogy komolyat keresek, és a mihamarabbi személyes találkozás híve vagyok, így ki lehet szűrni azokat, akik csak unaloműzésként levelezgetni akarnak, és nincs hozzád hasonlóan határozott céljuk.
aug. 1. 20:53
 30/35 A kérdező kommentje:
#28 buli nem játszik, meg amúgy is az ott részegen vonagló csajok pont nem normál kapcsolatot akarnak 99%-ban hanem valami kalandot
aug. 1. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!