Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-45 közötti ( Y generációs / millenial pasik )! Ti is tapasztaljátok hogy a Z generációval ( 95/96 után születettekkel ) nehezebb megtalálni a hangot, már ami a randizást, ismerkedést illeti?
És még azt is megemlítem mennyit szekálnak a szüléssel... Hm, ha egy családi barátunk 13 éve mert 33 évesen szülni, szeretném ha elfogadnák, hogy nekem is ráér ez 5 év múlva. A biológiai óra miatt aggódom, de mivel végigtanultam az egész húszas éveim, szívesen csinálnék még ezt-azt, mielőtt egy másik fajta rendszerbe kötném le magam, amiből kiszállni nem lehet, hiszen egy életre szól. 2x is ott akartam hagyni 3 képzésemből 2-t, és még jön egy negyedik. A 4-ből 3 nekünk kötelező sajnos, a PhD-t én választottam, megbántam, de legalább lesz egy címem, meg egy papírom róla. XD De jó... (ne csináljatok ilyet inkább, alsóhangon 5-6 évetek elmegy vele). Sehol se volt se idő, se energia gyereket vállalni.
Mintha a Gen-Z-re nem nehezedne ennyi elvárás. Addig laknak otthon ameddig akarnak, ezért mondom végletek...lakhatsz otthon majd' 30 évesen, vagy élhetsz szülőként, házasságban. Átmenet persze sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!