Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak, mennyire lenne, őszintén, az kizáró ok ha egy hölgyről kiderülne, hogy transz, amikor már nagyon megkedveltétek, vagy megszerettétek?

Figyelt kérdés

Ha esetleg már eljuttatok arra a pontra, hogy biztosan ő lehet az igazi, ezen a ponton akkor is visszafordulnátok, amikor megtudjátok?

(Kifejtős válasz is érdekel, miért pro/kontra)

júl. 15. 20:18
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudnám elfogadni. Lehet én gondolkodom egysíkúan, de nekem valaki vagy nő, vagy férfi. A genetika alapján (milyen "felszereltséggel) született eredetileg).

Nem vagyok homofób, akinek jó, az csinálja, én elfogadom. Csak ők meg fogadják el, hogy én meg így élek. Ennyi.

júl. 15. 21:44
 22/41 anonim ***** válasza:
88%

El se jutnék addig, hogy ö legyen az igazi, már ismerkedés fázisban észrevenném, hogy transz, tehát nem lenne köztünk szerelem.

És nyugodtan elő lehet készülni a lincselésemre, én egy transzot nem tekintek nőnek. Emberileg elfogadom, sosem bántanám, de az én szememben nem egy nőies nő, hanem egy nőies külsejű férfi, én meg heteró vagyok, csak a nők vonzanak.

júl. 15. 21:47
 23/41 anonim ***** válasza:
31%
A legtobb eldobna ezt a feszengest ha talalkoznanak egy gonyoru transzal! Nyalnanak neki mint a kiskutya!
júl. 15. 22:04
 24/41 anonim ***** válasza:
0%

Bocsánat a kérdezősködésnél, de megtudhatnám hogy pontosan hogyan is néz ki egy magyar transz, mert még csak hírből sem láttam egyet sem?

Itthon nem hiszem hogy lennének nemváltó műtétek, tehat egy transz akkor elvileg ugyanúgy pöcsös mint egy férfi nemigaz?

Csak a pöcsét leszámítva mindenben nőies? Alapból nőies, vagy csak magát teszi azzá?

Mikor derül ki az ilyesmi gyerekkorban?

Nekem rengeteg a kérdőjel ennél az egésznél hogy hozzá tudjak szólni

júl. 15. 22:16
 25/41 anonim ***** válasza:
45%

Elképzelem a szitut.. vmi finom vonású fiú nőként.. ok. Tehát nem rí le róla hogy transz. Randizunk, dumálunk, telefon, üzi stb.. okés a "csaj" majdhogynem belezúgok... 3-4 randin smárolunk ok.. aztán mennénk tovább a tapizásban és... és mi történne? Leállítanál hogy mondanod kell vmit... vagy hagynád hogy én fedezzem fel hogy a bugyidba nyúlva vmi más?

De tényleg érdekel mi van a bugyidban? Farok? Vagy levágták? De akkor mi van ott? Mégha vmi mű vaginát csináltak, csiklót szemeremajkakat tuti nem... vagy már ilyen komoly az orvostudomány hogy a mű műtött női nemi szerv kívülről teljesen olyan mint az igazi? Ha így is van, tapintásra is? De érzésre tuti nem... és egy idő után kiábrándító lenne hogy mű elvezéseid vannak... De nem jutnank idáig... full hetero férfinek ez egyből off... 🤮 akiben van bi hajlam az tudja ezt sztem elfogadni..

júl. 15. 22:31
 26/41 anonim ***** válasza:
24/25- volt transz lány párom, és mozogtam ilyen körökben. Ad1-van itthon is nemvaltoztato műtét, Szegeden és Budapesten. Ad2-csiklo van és nagyajak is. Kisajak műtét az egy masodik műtét,exemnek nem volt
júl. 15. 22:43
 27/41 anonim ***** válasza:
56%
Hú köszi a választ. Szóval második körös műtét után csinálnak kisajkak is. És kinézetre full olyan mint az igazi? És milyen érzetre? Nyilván egy csiklóhoz úgy nyúlsz ahogy a nő jelzéseit látod mi esik neki jól. De itt gondolom nincs igazi őszinte visszajelzés . Nem kiábrándító egy idő után hogy csinálsz vmit de nincs értelme? És a hüvelybe hatolás milyen? Egy igazi nőnél érzed ahogy mozognak az izmok ahogy az egész hüvelye él mozog kíván. Itt mi a helyzet?
júl. 15. 22:51
 28/41 anonim ***** válasza:
43%

Van olyan barát, aki két év után tudta meg...

Ha nem rólad van szó akkor kiről és miért érint ez téged?

júl. 15. 22:53
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
27# a csikló teljesen működőképes viszont más az ingerles iránya. Behatolásra nem tudok neked túl hasznos infót adni ugyanis én nő vagyok. Nincs olyan bordás felszine és nem lesz sikos,mindig kell a sikosito. Már itt lebukna egy transz nő szerintem hogy szarazon aligha lehetne behatolni
júl. 15. 22:56
 30/41 anonim ***** válasza:

Nagy köszi, ha offolom a topikot menjünk át privátba, de érdekel a téma.

Szóval el tud elvezni csiklón keresztül ? De durva..

És te nőként tudtad hogy transznemű? Vagy hogy volt? Egyértelmű a különbség a műtött és igazi közt látványra? Netem hol hogyan tzdok ilyenre rákeresni?

júl. 15. 23:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!