Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak, mennyire lenne, őszintén, az kizáró ok ha egy hölgyről kiderülne, hogy transz, amikor már nagyon megkedveltétek, vagy megszerettétek?
Ha esetleg már eljuttatok arra a pontra, hogy biztosan ő lehet az igazi, ezen a ponton akkor is visszafordulnátok, amikor megtudjátok?
(Kifejtős válasz is érdekel, miért pro/kontra)
Nem tudnám elfogadni. Lehet én gondolkodom egysíkúan, de nekem valaki vagy nő, vagy férfi. A genetika alapján (milyen "felszereltséggel) született eredetileg).
Nem vagyok homofób, akinek jó, az csinálja, én elfogadom. Csak ők meg fogadják el, hogy én meg így élek. Ennyi.
El se jutnék addig, hogy ö legyen az igazi, már ismerkedés fázisban észrevenném, hogy transz, tehát nem lenne köztünk szerelem.
És nyugodtan elő lehet készülni a lincselésemre, én egy transzot nem tekintek nőnek. Emberileg elfogadom, sosem bántanám, de az én szememben nem egy nőies nő, hanem egy nőies külsejű férfi, én meg heteró vagyok, csak a nők vonzanak.
Bocsánat a kérdezősködésnél, de megtudhatnám hogy pontosan hogyan is néz ki egy magyar transz, mert még csak hírből sem láttam egyet sem?
Itthon nem hiszem hogy lennének nemváltó műtétek, tehat egy transz akkor elvileg ugyanúgy pöcsös mint egy férfi nemigaz?
Csak a pöcsét leszámítva mindenben nőies? Alapból nőies, vagy csak magát teszi azzá?
Mikor derül ki az ilyesmi gyerekkorban?
Nekem rengeteg a kérdőjel ennél az egésznél hogy hozzá tudjak szólni
Elképzelem a szitut.. vmi finom vonású fiú nőként.. ok. Tehát nem rí le róla hogy transz. Randizunk, dumálunk, telefon, üzi stb.. okés a "csaj" majdhogynem belezúgok... 3-4 randin smárolunk ok.. aztán mennénk tovább a tapizásban és... és mi történne? Leállítanál hogy mondanod kell vmit... vagy hagynád hogy én fedezzem fel hogy a bugyidba nyúlva vmi más?
De tényleg érdekel mi van a bugyidban? Farok? Vagy levágták? De akkor mi van ott? Mégha vmi mű vaginát csináltak, csiklót szemeremajkakat tuti nem... vagy már ilyen komoly az orvostudomány hogy a mű műtött női nemi szerv kívülről teljesen olyan mint az igazi? Ha így is van, tapintásra is? De érzésre tuti nem... és egy idő után kiábrándító lenne hogy mű elvezéseid vannak... De nem jutnank idáig... full hetero férfinek ez egyből off... 🤮 akiben van bi hajlam az tudja ezt sztem elfogadni..
Van olyan barát, aki két év után tudta meg...
Ha nem rólad van szó akkor kiről és miért érint ez téged?
Nagy köszi, ha offolom a topikot menjünk át privátba, de érdekel a téma.
Szóval el tud elvezni csiklón keresztül ? De durva..
És te nőként tudtad hogy transznemű? Vagy hogy volt? Egyértelmű a különbség a műtött és igazi közt látványra? Netem hol hogyan tzdok ilyenre rákeresni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!