Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Kizáró ok, ha egy lánynak ilyen alakja van?
Hiába mozgok, nem zabálok, nagy a hasam. Ilyen a genetikám. Kb akkor tűnne el, ha anorexiás lennék, és nincs kedvem extrém módon sanyargatni magam. És nem, terhes sem vagyok.
Olyat eszel, ami felfúj (lehet látni a karodon, hogy amúgy vékony vagy). Elsőre csinálnék egy allergia tesztet, ha nem jön ki rá semmi akkor mintát vetetnék, bélbaktérium stb vizsgálatra. Mert ez nem genetika és nem normális, jelez valamit.
Engem pl a glutén tett "terhessé", mióta nyomokban elhagytam laposabb a hasam a tiednél, pedig én a karom alapján is nagyobb darab vagyok, mint te.
A képen biztos hogy terhes nő van. Megjelent már a jellegzetes rossz tartás amiért rászólnak a kismamára hogy figyeljen oda rá, a védőnő is segít és a terhestornán is megmutatják hogy kell megszabadulni ettől a gerincnyúzó rossz szokástól. A keze is a hasán van, ez egy tipikus terhesfotó.
Ezen a képen látszik hogy kell normálisan állni:
Nem kizáró ok
De dolgozhatnál rajta hogy a melled előrébb legyen a hasadnál, az már eleve gáz ha a hasad nagyobb és előrébb áll.
Ha terhes vagy ilyen alkattal akkor nem gázos
Te vagy a képen?
Nem tűnik olyan vészesnek, mint amire a leírásod alapján számítottam. Viszont húzd ki magad, az segítene. Sportolsz valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!