Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Kizáró ok, ha egy lánynak ilyen alakja van?
Figyelt kérdés
Hiába mozgok, nem zabálok, nagy a hasam. Ilyen a genetikám. Kb akkor tűnne el, ha anorexiás lennék, és nincs kedvem extrém módon sanyargatni magam. És nem, terhes sem vagyok.
jún. 6. 10:05
11/20 anonim válasza:
Szar a testtartásod, esetleg gerincferdülésed van, amiatt tűnik nagyobbnak a hasad, mint amilyen
13/20 anonim válasza:
Azért én elmennék egy hormonális vizsgálatra, sok esetben női problémák okozzak ezt, nekem is ilyen időnként.
14/20 anonim válasza:
Amúgy ismerek ilyen nőt
Egy fiatalabb kiscsaj aki folyton úgy néz ki mintha 9 hónapos terhes lenne.
Engem a kövérség visszataszít, de van valami nagyon abberrált terhes fétisem, ami tiszta gáz.
Szóval nekem bejön még úgy is a csaj, mert terhesnek látszik, amúgy nem érdekelne külsőre sem
De a kevésbé aberrált férfitársaimnak nem hiszem hogy tetszik az ilyesmi, szóval alapvetően nem szép
16/20 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de nem tom hogy most terhes-e, gerincferdülése van-e vagy csak felpuffadt valami kajától. Ezen lehet "javítani", illetve ha minden más rendben van elfogadható.
17/20 anonim válasza:
Ha tényleg te vagy a fotón, akkor borzasztó rossz a testtartásod.
18/20 anonim válasza:
Nekem mostanába terhesfétisem van úgyhogy nekem nagyon bejön :D
F30
19/20 anonim válasza:
ez komoly terhesnek néz ki :)
Egyébként bocsi de nem.
20/20 anonim válasza:
Kérdező érdemes lenne más képpel illusztrálnod azt hogy hogy nézel ki, mert ez a terhes nőről készült kép nem segíti a megoldást a te esetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!