Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kizáró ok nektek ha normális vagyok még minden csak szemetelni szoktam?
Pl a najlon a acskot nem a kukába dobom, szetszorom a zsebkendőt, az utcán se a szemétbe szórom a dolgokat.
Tudom rossz dolog, de azért ennyitol meg nem áll meg az ismerkedés nem?
Teljesen kizáró ok.
Főleg, hogy én magam meg igyekszem figyelni arra, hogy a lehető legkevesebb - főleg műanyag - hulladékot termeljem, és úgy általánosságban igyekszem odafigyelni magamon kívül másra is.
Ez a szemételdobálás ilyen igazi cigánytempó.
Sok hülye kizáró okot olvastam már ezen az oldalon, de ez abszolút jogos.
Hogy lehet valaki "normális" amikor nem csak a saját élőhelyét bssza szét, hanem az egész városáét?
Teljesen kizáró ok.
Jó hogy nem sz rsz az asztalra.
Magyarázd el, hogy miért jó érzés ez neked!
Mert elég proli dolog..
Hiába "de csak, de csak". Azzal az erővel, amivel eldobsz egy ilyet zsebre is rakhatod, és alkalmas helyen/időben később kidobhatod egy kukába.
A szemetelés nem normális. Ahogy írták már a gyerekeket is az épeszű szülők arra tanítják - és mutatnak benne példát -, hogy ne szemeteljenek.
Persze találhatsz így is társat, hasonlóan igénytelent, mint amilyen te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!