Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kizáró ok nektek ha normális vagyok még minden csak szemetelni szoktam?
Figyelt kérdés
Pl a najlon a acskot nem a kukába dobom, szetszorom a zsebkendőt, az utcán se a szemétbe szórom a dolgokat.
Tudom rossz dolog, de azért ennyitol meg nem áll meg az ismerkedés nem?
jún. 4. 08:20
21/31 anonim válasza:
Amúgy ez egy egész kreatív trollkérdés 🤣
22/31 anonim válasza:
A nejlon pont az egyik leglassabban lebomló anyag. Na, már az ostobasága is kizáró ok lenne, nemcsak az igénytelensége és bunkósága.
23/31 anonim válasza:
Kizáró ok, az ilyen tahókat felpofoznám szívem szerint.
25/31 anonim válasza:
Ssoem értettem, hogy mégis miért olyan rendkívül megterhelő és borzasztóan nehéz egyeseknek az, hogy pár métert megtegyen a kukáig?
Mégha fell tele van a kuka, akkor is próbálja az ember (mármint a normális) valahogy beleerőszakolni a szemetét.
Putris szint szemetelni.
26/31 anonim válasza:
Igazi paraszt vagy, nyakon is vágnálak 😑 Nem vagy normális, ha szemetelsz, ez egy paradoxon!
27/31 A kérdező kommentje:
Jó akkor leírom az indokot is.
Amikor a szemetet szétszórom, az emberekkel könnyebben tudok beszélni, pl. megszólít valaki, hogy: “Elnézést, ön dobta el ezt a papírt?” Már is benne vagyunk az ismerkedésben
jún. 4. 12:06
28/31 anonim válasza:
Nem vagy benne az ismerkedésben, rád szólnak, hogy ne viselkedj állatként.
29/31 anonim válasza:
Régen még a trollkodás is kreatívabb volt..
30/31 anonim válasza:
#27! És mit mondasz? Ó, nyugi, csak azért dobtam el, hogy szóljon végre hozzám valaki!? Így kezdődnek a nagy szerelmek🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!