Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 21 éves skoda octavia kizáró ok a mai lányoknál?
Ugye te is tudod, hogy ha már valaki a 21 éves kocsidba kötne bele, akkor az régen nem a kocsidról szól...egyébként nem értem ezeket a kérdéseket,miért merülnek fel egyáltalán. Ha az anyagi helyzeteddel akarsz nőt fogni, akkor miért kell megsértődni, hogy a "nők csak a pénzre mennek", és a tied esetleg kevés a kiszemeltnek, ha te is csak ekként kezeled őket? X típusú nőnek elég -e az Y csomag, amit nyújtani tudsz...cserekereskedelem :S
Ha meg nem létlábon járó pénztárcaként akarsz ismerkedni, akkor nem mindegy, milyen kocsid van?
Most te a kocsidnak keresel nőt?
Mert akkor inkább egy cuki fiat punto-ra szavazok, az illik hozzá
A korkülönbség sem számít
Nem. Én a családom kis régi renaultjával járok, ami 23 éves és remekül megy:D alig kell szervizelni, imádom:D
Nem érdekel kinek van/nincs autója és, hogy az milyen amíg rendben van tartva. Amúgy a lerúgott, mindjárt szétesik, de legalább bmw mentalistástól rosszul vagyok, szóval..
A csajokat nálad a kocsi is dugja meg helyetted kérdező?
Mert a kérdésedből kb. ez rajzolódik ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!