Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akinél a szemszín kizáró ok? Illetve melyik tetszik a lányoknak a legjobban?
Egyénfüggő.
Anno én mindig a legsotétebb szemueket kerestem mert az elso barátomnak joformán feket volt a szeme es a szempillája is mintha festve lett volna stb.gyönyörű volt. Mindekozben egy sakál gyerekverő kékszemű anyám volt es gyuloltem ill féltem minden kékszemutol. Nem is igazolta senki hogy jo ember lenne vagy bármi egy kekszemu.
Aztan ahogy jartam ilyen sraccal (feket barana zold szemuekkel)es csalodtam sokat, elkezdett erdekelni hogy vajon kékszemű sraccal milyen lehet.
Azota kékszemuek pont az exem is a mostani is. Mindketto betegesen féltékeny es domináns főnök típus mint anyám..
De mivel ffiak így rendesen tudnak kompenzálni is mert ágyban meg jók nagyon.
Nyilván, de semmit nem jelent!
Nekem a sötétbarna vonzó. Millióan meg másképp gondolják. Nem beszélve arról, hogy az élet mindent felülír..
Egyszerűbb lett volna egy szavazást beillesztened.
Nekem alapjában barna, de ha szép a szeme, vagy helyes arca, akkor nem olyan lényeges a szemszín.
9
Én azt hittem, a pasik vannak oda a kékszemű nőkért.
Nekem bármi jöhet, de azért lehetőleg kék vagy zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!