Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok a nőknél, ha 3 hónappal idősebbek a férfinál?
Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 00:54
1/11 anonim válasza:
Oviban igen. 20 éves korom óta nem.:D
2/11 anonim válasza:
Az olyan nőknél, akik nem jönnek össze skorpió csillagjegyű férfival, mert állításuk szerint az le fog feküdni fűvel-fával, náluk biztosan. Bírom az ilyen atomfizikusokat egyébként.
3/11 anonim válasza:
Nálam nem, még 3 év is belefér. :)
4/11 anonim válasza:
Én egy évvel idősebb vagyok a férjemnél, szóval nálam biztos nem.
5/11 anonim válasza:
3 hónap az szinte semmi! Még akár a 3 év is belefér
7/11 anonim válasza:
Dehogy, 3 hónap szinte semmi, egyidősnek számítotok. 20 évesen volt egy évvel fiatalabb barátom, az se zavart. Most már kicsit több se lenne gond. Ez max. annál lesz kizáró ok, aki legalább pár évvel idősebbet keres.
8/11 moozygoo válasza:
Nem, mindkét barátnőm idősebb volt valamivel
9/11 anonim válasza:
én jártam egy 9 évvel idősebb nővel, aki akkor 38 volt.
egy év után kidobott, és hát jött a klasszik tereléssel, hogy életkor különbség igy meg úgy.
Mostanában láttam 3 év után egy láthatóan fiatalabb menőcsávókával őt. Érdekes módon, ha jó a pali akkor nem téma a korkülönbség.
10/11 anonim válasza:
Mivel nekem a kb. 10 évvel idősebbek jönnek be, zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!