Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves incelként hány éves koromban engedjen el a társkeresést végleg?
Csak erre a logikai bukfencre reagálnék (a többi feltételezést hagyjuk is...):
"Ha itt elutasítod, akkor élőben is biztos hogy elutasítod,"
A kettő között semmi összefüggés.
Élőben mondjuk helyemen kezelnek, piaci értékemnek megfelelően, tehát nincs is mit elutasítanom. És nem csak "nem veszem észre" vagy nem veszem figyelembe, ugye ezeket szokás még feltételezni. Már a legalja sem környékez meg. Én halál nyugodtan, magamat teljes biztonságban érezve sétálok ilyenkor - este is - egy szál sortban meg pólócskában, senki utánam sem vakkant. Biztos a kisugárzásom, ja... 😏 Más nőnek meg a bakancsa tele már azzal, hogy nem tud úgy felöltözni, annyira "elrejteni" magát, hogy ne találják be.
"Már a legalja sem környékez meg. Én halál nyugodtan, magamat teljes biztonságban érezve sétálok ilyenkor - este is - egy szál sortban meg pólócskában, senki utánam sem vakkant."
Nem állítanám hogy utánad fütyülnének az utcán ha egy topban végigsétálsz, erről szó sincsen.
Nyilván egy utolsó útépítő munkás nem a rondább csajokat "üdvözli"
Az persze nem azt jelenti hogy semmilyen esélyed nincs srácoknál ezt nyilván te is tudod legbelül.
Amúgy meg olvashatóan elég jól érzed magadat így hogy nem érdeklődnek feléd, ebből is nyilvánvaló amit tudtunk már, hogy nem akarsz te semmilyen férfit magad mellé. Ezért nem is ismerkedsz.
Nyilván ronda nőként neked olyan lealacsonyító dolgokat kéne bevállalni mint a levelezgetés, beszélgetés meg a találkozgatás, neked ez nem hiányzik. Elvagy te anélkül is, ha szexelni akarsz úgyis megoldod ha van igényed rá.
Méghozzá náladnál sokkal jobb pasasokkal
"elvárásom kb. semmi, mindent elfogadok, tolerálok, kész vagyok alkalmazkodni, ÉS esélyt kérek, ráadásul egy 0 "piaci értékű"
Ha tényleg olyan rosszul nézel ki akkor igazad van hogy hagyjuk inkább de reménykedtem hogy mi van ha esetem vagy legalább valamennyire.
Nem mondtam hogy mindent elfogadok tolerálok... Ha nem fáraszt, nem ugráltat gyakran, ha van nyugalmam, akkor elfogadó vagyok. Ha ő is elfogad engem.
A nagy távolság gond, de nem tudod hol lakom, ha írsz várost falut azt megnézném térképen.
Amúgy a távolságra egyik megoldás ha egyikünk több napra megy a másikhoz.
*75, 78, 80 voltam.
Én akartam ismerkedni a nővel.
Jellemre és külsőre elég jónak hiszem magam, de egy társkeresőre ki sem merem írni névvel és arccal hogy szinte semmit nem szeretek csinálni, olyan nő aki unalmasan él és otthon ülős ő megfelelne nekem.. Ez olyan cikin hangzik hogy inkább írom ide ki névtelenül.
Meg basszus ha leírnám bemutatkozásnak hogy néhány nő szerint jól kinéző (saját maga szerint is), 135 IQ, elvileg intelligens, nagyon sok szeretet, túl őszinte, 18cm a mérete, nem finnyás az orálra, szeret érzelmesen szeretően simogatni csókok stb előjáték, húde jól hangzik de...
Utánna folytatás hogy anyuval lakik, nem túl magas a jövedelme, nem szeret drága cuccokra költeni, gyereket nem akar, unalmasan, otthon ülve, magának valón szeret élni...
Kiröhögnének vagy el sem hinnék. Ki a fene válaszolná hogy egész életében ilyen pasira várt és hol voltam eddig?
Amúgy aki kipróbálna egy hétre megkedvelne szerintem. Akik jobban megismertek, ők szeretnek és értelmesnek tartanak.
"(Önvédelemből eleve nem privizek senkivel.)"
Miért nem biztonságos privátozni?
Csodálatos Hölgyeket ismerek 35 éves kortól felfelé is, sok esetben meg is könnyeztem, amikor kosarat kaptam. :(
Ezen felül mondjuk én nem konkrétan a gyermektelen hölgyeket kerestem. Így is sokszor lehetetlennek érzem a dolgot...
Megvan a végeredmény: 2026-ban, 1 nappal a 40. születésnapomon fogom végleg elengedni.
A 40. életkor vízválasztó a férfiaknál. Utána teljesen más utat fogok választani, valószínűleg Isten útját.
40F incel 39F incelként híresült el, de én nem akarok 40 éves férfiként már bohóckodni a társkereséssel.
Szánalmas látni a 40 feletti pasikat ahogy még próbálkoznak közben eljárt felettük az idő.
A döntést meghoztam. Köszönöm mindenkinek a biztatást.
38F incel
38 évesen szerintem nem, pláne hogy mindenki 34-35-nek néz max :).
Te mennyi vagy ?!?!
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!