Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves incelként hány éves koromban engedjen el a társkeresést végleg?
"Remélem 40F incel is kifejti a véleményét, ha valaki, akkor ő az aki tudja a választ!"
Miért nem írsz rá privátban? Nem mersz nála sem kezdeményezni?
"Remélem 40F incel is kifejti a véleményét, ha valaki, akkor ő az aki tudja a választ!"
Kifejtem. Engem 2007-ben eleg csunyan friendzone-olt egy csaj, es utana kezdtem kutakodni. Ugye, akkoriban a PUA nagyon meno volt, de azzal kapcsolatban eleg szkeptikus voltam, mert kifejezetten a szorakozohelyeken torteno "csajozas"-ra helyezte a hangsulyt, de en sosem jartam ilyen helyekre, es a csajok, akikkel "ismerkedtem", ok sem, mert kifejezetten igy szelektaltam. Tehat a PUA dolgot skippeltem, mert az en karakteremre nem tudtam alkalmazni, es vegul 2011-ben talaltam meg a loveshy/incel sracokat, akik ugyanolyan problemakkal kuzdottek, mint en, es akkor jottem ra, hogy a nok elvarasai tulsagosan magasan vannak, es igy lettem blackpill-tudatu. Ekkor voltam 27 eves, a GYK-n 28 eves korom ota vagyok itt, blackpill veterankent.
Vagyis a kerdesedre valaszolva: hozzam kepest 10-11 eves kesesben vagy. Tehat a "mar 10 eve lefott a caffe" opciora szavazok az esetedben.
40F incel
22-és, AKA 40F incel: köszönöm a választ :). Bár nem pont ezt akartam hallani de sajnos a Blackpill az ilyen, ezért fáj annyira hiszen ez az igazság. Sejtettem én legbelül hogy már réges-rég mindennek vége ilyen téren aztán 2022-ben felfedeztem a speed datinget, ami bár hozott pár randit, sajnos nagyon alacsony színvonalú nőket leginkább , persze irreális elvárásokkal. Valószínűleg ezt az évet még végig speed datingelem ( 10-12 esemény lehet még év végéig ), aztán elengedem végleg bár nem könnyű.
A PUA az nagy kamu, az egész redpill egy baromság. Simpeknek való.
20-as: iszonyatosan durva dolgokat írtál rólam. Ismerjük egymást ? Eléggé félre ismertél ha igen!!!
38F incel
"Mikor Orbán kétharmadot kapott"
Marmint akkor, amikor eloszor ketharmadot kapott 2010-ben :)
"Miért nem írsz rá privátban?"
Azert, mert csak annak valaszolok privatban, akiknek ismerem a felhasznalonevet, a Chatzy-s eset ota :)
40F incel
"nagyon alacsony színvonalú nőket leginkább"
A magas szinvonalu nok korban kb. a lanyunk lehetnenek, baromi hamar elkelnek, es vannak nalunk sokkal jobb jelentkezok is. Vagyis, ha a huszoneves enunkkel nem tudtunk labdabarugni, akkor oregen aztan megugysem. Vagyis, ha keso huszonevesen nincs siker, akkor ott vege. Onnantol kezdve mar nem lehet nyerni.
Nekem kezdodik a 8-as Pluto tranzit a Vizontoben, vagyis a 60-at en nem fogom megerni.
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!