Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves incelként hány éves koromban engedjen el a társkeresést végleg?
"sajnos az ezoteriában már nem hiszek"
En sem. Akkor azt mondanam, hogy legyel turelemmel, mert mindenkinek van parja, akit a Juniversz neki teremtett :)
Az asztrologia nem ezoteria, hiaba akarjak az utobbi 200 evben annak feltuntetni.
40F incel
"az incelek nem csajoznak"
CsajozTak. Aztan el lettek hajtva, friendzone-olva.
40F incel
"Vagyis, ha keso huszonevesen nincs siker, akkor ott vege. Onnantol kezdve mar nem lehet nyerni."
És tényleg. Én emlékeim szerint 2019-ben kezdtem aktívan használni ezt az oldalt, akkor 28 éves sikertelen nőként. Addigra már bőven látszott, hogy esélytelen. Sőt, hogy őszinte legyek, már sok évvel előtte is. Ehhez képest te, kérdező, 38 évesen mégis mire számítasz? Nyilván ez a hajó neked is nagyon rég elúszott már.
"nagyon alacsony színvonalú nőket leginkább"
Kíváncsi lennék kedves kérdező,hogy Te milyen színvonalú vagy.
3 éve itt sírsz. Mi változott 3 év alatt az életedben? Ne nekem válaszold meg, hanem magadnak.
3 évvel ezelőtt volt egy unalmas munkám, amit gyűlöltem, és 28 kilóval nehezebb voltam. Kitanultam egy szakmát, amit szeretek, és van normális alakom, bár még tökéletesítenem kell rajta.
Az életed el fog szállni. Egy egyre növekvő év vagy a gyakorikérdéseken, és 50 év múlva a válaszaidon fognak röhögni olyanok, akik még meg sem születtek. Ennyit ér neked a saját életed?
"Azert, mert csak annak valaszolok privatban, akiknek ismerem a felhasznalonevet, a Chatzy-s eset ota :)"
Mostmár értem miért nem válaszoltál legutóbb, azelőtt meg mikor névvel voltam fennt igen
"Én emlékeim szerint 2019-ben kezdtem aktívan használni ezt az oldalt, akkor 28 éves sikertelen nőként."
Ha valóban sikertelen lennél megpróbálnál ismerkedni a kérdezővel vagy más incellel (nem velem nem vagyok incel)
Dehát ugye az egész duma csak egy provokatív kamu
"Egy átlagos külsejű 30-as, normális nő, aki talán még szeretne is, miért nem jó? Nem minden a külső, sőt."
Nem hinném hogy külsőről van szó
A 30-asoknak általában már gyereke van, a 35 felettieknek pedig már problémás a gyerekvállalás is.
Családalapítási szándék és önérzet miatt vannak hanyagolva a 30-asok, nem a kinézet miatt
Ez egy tévhit hogy az öregedés miatti szépségmúlás a baj
Inkább nem akarják más gyerekét nevelni, csak a sajátjukat
"Ha valóban sikertelen lennél megpróbálnál ismerkedni a kérdezővel vagy más incellel"
Szerinted aki sikertelen, annak minden szarral le kell állnia?
"Szerinted aki sikertelen, annak minden szarral le kell állnia?"
Mivel te magad is egy sz.rnak írtad le magadat ezért igen, illene
Vagy mitől érzed magadat különbnek itteni férfitársaidtól?
Az extra luk révén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!