Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 38 éves incelként hány éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

38 éves incelként hány éves koromban engedjen el a társkeresést végleg?

Figyelt kérdés

júl. 6. 13:53
 71/108 anonim ***** válasza:
42%
#68 nem értem hogy vagy femcel nő létedre hogy hogy nincs pasid?
júl. 7. 00:18
 72/108 anonim ***** válasza:
17%

"nem értem hogy vagy femcel nő létedre hogy hogy nincs pasid?"

Ja ez tényleg olyan mint a pálinka a viccben

Ha lenne femcel már nem lenne XD

júl. 7. 07:59
 73/108 anonim ***** válasza:
83%

Mar vagy 600-szor leirta, hogy nem akar apja korabeli alkeszekkel leallni. Mondjuk ebben is nehezebb a femceleknek, mint a ferfi inceleknek, hogy nekunk nem kell levakarni magunkrol az ilyen keretlen probalkozasokat, mert nincsenek. Mi csak szimplan lathatatlanok vagyunk.

40F incel

júl. 7. 08:02
 74/108 anonim ***** válasza:
79%
Szerencsére egy ideje már ezek az apámkorú alkeszek sem próbálkoznak. Nem is hiányoznak persze. Én is láthatatlan vagyok, most már fikázó megjegyzéseket is egyre ritkábban kapok, csak a lesajnáló tekintetek, enyhén fanyalgó arckifejezések nem koptak még ki. Azok jönnek nőktől is...
júl. 7. 09:23
 75/108 anonim ***** válasza:
15%

#74 azt mondod nem nézel ki jól, mennyire nem?

Meghogy azért nem kellesz mert unalmas vagy, otthonülős...

Vannak fiatalok akik ugyanúgy otthon ülősek pl a pasi számítógépezik vagy egyebet csinál.

Talán ha adnál esélyt az embereknek akkor lenne pasid. A te hibád.

Én komolyan mondtam hogy szeretet, őszinteség, értelmes vagyok, jól nézek ki (azt hiszem). Azért mert te letojod és nem is méltatsz válaszra így hogy akarsz pasit találni?

Nekem tök meg felel ha unalmas vagy, én is unalmasan élek, otthon vagyok általában, jóindulatú vagyok. Nem csajozok, régen sem szoktam.

Legalább beszélgettél volna velem de arra se voltál hajlandó. Ne haragudj.

Nem tudom mennyire rossz a külsőd, ha fényképet mutatnál lehet tényleg nem tetszenél.

Szerinted milyen gyakran lesz esélyed találkozni ilyennel hogy jól nézek ki jó ember vagyok, értelmes, túl őszinte, kb sosem csajozok, de mostmár lehet hogy fogok ismerkedni, próbálkozok beszélgetni néhány nővel neten. Jól bánok a pénzzel, mindig van tartalékom.

Egy esélyt megértem volna.

Nincs szinte semmi elvárásom. El vagyok otthon, netezek, főzök, szoktam mosogatni is.

Szinte semmit nem zavarnálak ha párom lennél. Max annyi hogy szeretem a simogatást, oda bújást ilyesmi, érzelmes vagyok. De az időd nagy részében simán békén tudnálak hagyni.

Nem sürgős, ha a nő nem akarja, most semmilyen kapcsolat nekem, sem össze költözés, nekem az is jó ha heti egyszer akarsz látni. El vagyok magamban is.

Amikor vágynál rám akkor itt lehetnél, ha nincs kedved foglalkozni egy hétig az sem baj.

Gyereket nem akarok. Legalább elmondhatnád hogy melyik rész nem szimpatikus.

júl. 7. 09:50
 76/108 anonim ***** válasza:
79%

75#

Elég naiv vagy ha azt hiszed hogy az ilyen önsajnáltató kisasszonyok leállnak veled ismerkedni

Általában amögé bújnak hogy "biztos messze laksz"

Aztán valójában nem is akarnak ismerkedni senkivel, szexelni meg akkor is tudnak ha nem vallják be hogy szoktak. Hacsak nem aszexuális ugye, az is sokmindent megmagyarázna

júl. 7. 10:29
 77/108 anonim ***** válasza:
59%

(Önvédelemből eleve nem privizek senkivel.)

Nos, ha valóban jól nézel ki, akkor szerintem irány egy társkereső vagy az élet, átlagos és átlag feletti nők tömegei várnak. Hogy ehhez képest egy 10/1-es hányás kategóriájú nővel "erőltetnéd", az semmi jót nem sejtet... Az a legjobb(!) eset, ha csak simán kamu az érdeklődés.

Hozzáteszem, "mucsaröcsögei" vagyok, ahogy az kiderült az egyik hsz-omból, ha figyelmesen olvastál, és nem jön szóba távvacakolás. Akkor sem, ha a másik fél 100%-ban magára vállalja ennek terheit. Ami egyébként amellett, hogy egy totál inkorrekt, egyoldalú helyzet lenne, szintén árulkodó is. Mert ugye egy bányarémért vajon miért is? ...

Egyébként próbáld egy külső szemlélő álláspontjába helyezkedve átolvasni a "bemutatkozásod". Egy nem végtelenül naiv ember számára minimum az jön le, hogy hm, ez így rendkívül gyanús, túl szép, hogy igaz legyen, valami nem stimmel, kérdés, hogy mi. Nem érződik egészségesnek ez, hogy itt vagyok én, a szinte tökéletes férfi, elvárásom kb. semmi, mindent elfogadok, tolerálok, kész vagyok alkalmazkodni, ÉS esélyt kérek, ráadásul egy 0 "piaci értékű" szerencsétlen nyomoronctól.

júl. 7. 10:34
 78/108 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem akar ismerkedni vagy kapcsolatot.. Nekem jó a se veled se nélküled kapcsolat is. Elvagyok kapcsolat nélkül is. Gondolom előbb utóbb majd akar kapcsolatot. Amíg nincs kedve komolyhoz addig lehetünk jóban egy komolytalan kapcsolatra, ha később megjön a kedve a komolyhoz pl 5 év múlva, akkor addig ráérek várni. Úgysem akarok gyereket. Nekem elég a tudat hogy van valakim.

Szexet talál máshol? Azt mondta sok nő hogy tízből kilenc férfi nem jó az ágyban. Kevés előjáték, vagy nem érzelmesen, vagy nem nyal, vagy rosszul... Nekem ez nem gond és érzelmes vagyok. Nem vagyok finnyás sem.

Ha talál is szexet máshol az a pasi nem lesz olyan jellem mint én. Elvileg jól is nézek ki néhány nő szerint, jóindulatú vagyok, sokkal nagyobb a lelki ismeretem és őszinteségem mint az átlagnak, de unalmasan szeretek élni.. Nem minden sarkon van ilyen mint én.

Mivel otthon ülős vagyok, el vagyok magamban, de szeretem az embereket (ha nem fárasztanak és rendesek) tehát kb ráérek, akkor vehet elő amikor akar. Sok a szabad időm. Totál kényelmes velem lenni, nincs szinte elvárásom, nem kell szinte semmit csinálni amit nem akar. Max az érzelmes természetem miatt simogatás oda bújás, csókok tapi ilyesmi naponta jöhet többször. Ha kedvel akkor ehhez lesz kedve. Ha tetszek neki akkor valószínű jól esne neki ha reggel a bőrét érzékeny helyeken simogatni, orált csinálni neki stb. Kinek nem jó ez? Kb semmi elvárásom, csak szeressen meg őszinte legyen. Séta városnézés lehet, ilyesmi, de ha semmihez nincs kedve akkor is jól vagyok. Szeretek netezni, ábrándozni, elfoglalom magam, csak ha rámjön a szeretet vágy, akkor hagyja magát oda bújni vagy simogatni.

A legtöbb férfivel sokkal több gond van mint velem. Nem szeretek csajozni, udvarolni, flörtölni. Hűséges vagyok.

Az átlagos nőknek nem lennék jó, de egy unalmasan élőnek aki sokat van otthon teljesen jó lennék talán.

júl. 7. 10:51
 79/108 anonim ***** válasza:
48%

"ÉS esélyt kérek, ráadásul egy 0 "piaci értékű" szerencsétlen nyomoronctól."

Nem érted meg, hogy te nőként (az extra luk révén) olyan kiváltságos helyzetben vagy eleve, hogy az értéked jóval magasabban van mint a férfiaknak. Ez csak az előrehaladott öregedésnél szakad majd meg valamikor nyugdíjas korodban (ritka aki sokkal gyorsabban öregszik)

A túl szép hogy igaz legyen c. történetnek így pedig egészen komoly esélyei lennének, ha te mint nő hajlandó lennél az ismerkedésre (nem velem, nem én ajánlottam magamat) a feléd érdeklődőkkel.

De az egyetlen akadály ugye még mindig te vagy, hiszen neked az sem felelne meg ha az illető magához költöztetne, semmiféle opció nem játszik mert valami mentális defekt révén eleve félsz a férfiaktól. Nem ismerlek ezért nem találgatok, csak annyit tudunk hogy valami nem stimmel, hiszen csak siránkozol, és elutasítasz minden kezdeményezést. Ha itt elutasítod, akkor élőben is biztos hogy elutasítod, egyértelművé téve hogy a problémád nálad belülről fakad

júl. 7. 10:56
 80/108 anonim ***** válasza:
0%

Jó akkor elmondom miért nem találok könnyen nőt. Több dolog. Csak azok közül válogathatok akik nem akarnak gyereket és el vannak pasi, komoly kapcsolat nélkül is mivel én magamnak való vagyok. Ezért el lenne hanyagolva. Nem hiszem hogy elég időt foglalkoznék vele.

Mert otthon ülős magamnak való vagyok és kevés dolgot szeretek csinálni pl filmezni tévézni már utálok annyira unom stb.

Szóval szerinted hány nőnek felel meg hogy egy átlagos hetem hogy semmi érdekeset nem csinálok, netezek, videók, gondolkodni az élet dolgain, álmodozni, főzök, aztán ha ezt unja a jövőbeli párom akkor időnként városban séta nézelődés az megy, vagy csak vele lenni de nem sok érdekeset csinálni. Túl unalmasan élek. Álmodozni semmit tenni vagy nézelődni szeretek.

A jövedelmem nem túl jó egyéb okok miatt.

Van pénzem, tudok félre is tenni, okosan előrelátóan hosszú távban gondolkodom. Nem csak a mának élve elszórni minden pénzt aztán várni mikor jön a fizetés..

De nem túl jó a jövedelmem.

Nem vagyok szegény és nem szegény családból származom, nehogy félre érts.

Nem szórhatom a pénzt állandóan divatos márkás cuccokra. Sokan lenézik hogy egyszerű nem márkás, vagy márkás de turkálós ruháim vannak.

Ha még valamire kiváncsi vagy mondhatod.

Miért nem mersz privátozni? Mi nem biztonságos abban?

júl. 7. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!