Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 38 éves incelként hány éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

38 éves incelként hány éves koromban engedjen el a társkeresést végleg?

Figyelt kérdés

2024. júl. 6. 13:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/108 anonim ***** válasza:
64%
A mai napon
2024. júl. 6. 18:02
 42/108 anonim ***** válasza:
80%
40, nem az a válaszoló vagyok, csak utálom, amikor ez az érv. Mert akkor ennyi erővel amíg incelként nem ment valaki hajléktanszállóra csajozni, akkor csak provokatív kamus az illető.
2024. júl. 6. 18:03
 43/108 anonim ***** válasza:
64%

"Mivel te magad is egy sz.rnak írtad le magadat ezért igen, illene"

Jo dolog lehet egy vonzalom nelkuli szar kapcsolat.....

40F incel

2024. júl. 6. 18:03
 44/108 anonim ***** válasza:
19%

"Jo dolog lehet egy vonzalom nelkuli szar kapcsolat....."

Most kinek a vonzalmáról beszélsz?

Az egész incelségedet köpted szembe az előbb ezzel a mondattal

2024. júl. 6. 18:11
 45/108 anonim ***** válasza:
59%

Az, hogy ha szar pasi vagyok, vagy hozzam nem vonzodnak, vagy en nem vonzodom. Emiatt nem lehet nyerni.

40F incel

2024. júl. 6. 18:23
 46/108 anonim ***** válasza:
86%
Én vagyok a 34-es, a 39-esben, a 42-esben és a 45-ösben igazából már benne van minden, annyit tennék hozzá, bár ez már csak apróság, hogy ha vonzalommentes szarra, bántalmazó vagy egyéb módon problémás társra lenne igényem, olyat találok helyben is. Miért ITT keresném, egy arctalan fórumon, Bp-ről vagy az ország másik végéből, akiről azt sem tudhatom, "ki fia-borja"? A helyi díszpintyeket ismerem gyerekkoruk óta, a felmenőiket is, így legalább tudnám előre, hogy konkrétan milyen és mekkora szart veszek a nyakamba, ha egyszer annyira elmegy az eszem, és úgy érzem, nincs még elég bajom...
2024. júl. 6. 18:29
 47/108 anonim ***** válasza:
20%

Miért kéne elengedned? Előbb utóbb lesz olyan akinek megfelelsz. Sok nő van. A kérdés hogy ő is megfelel e neked. Mert lehet hogy vannak gyerekei stb. Minél idősebb leszel annál idősebb lesz a hozzád hasonló korú nők gyereke, ami elviselhetőbbé teszi. Mondjuk ha negyven éves nőd lesz te meg pl 42, akkor lehet hogy a gyereke már 15 éves ami már egész jó.

Én nem akarok gyereket, nekem csak gyerekteken felel meg. Te tudod te mit akarsz.

2024. júl. 6. 18:35
 48/108 anonim ***** válasza:
60%

16. Miért kell folyamatosan ezt hangoztatni? Először magadba nézz már, te otromba troll :D

Gondolom ronda is vagy, farkad is kicsi. Az ember legyen tud fogyni, te mit csinálsz a kis pöcsöddel?:)

2024. júl. 6. 18:38
 49/108 anonim ***** válasza:
66%
Addig is tudsz félre tenni, gyűjteni, esetleg befektetni, építeni az életedet, elérni dolgokat, fejlődni.. Addig meg egyre több nőt ismersz meg. Feladni nem kelk, látram én olyan nyomi embereket és lett barátnője. Lehet hogy a hatszázadik nő jó lesz, vagy az ezredik. (Vagy nem :D)
2024. júl. 6. 18:39
 50/108 anonim ***** válasza:
50%

Éppenséggel bőven vannak jó nők még a 40-esek közt is, igaz ők ezer éve férjnél vannak, és nincs kölykük.

30-asok közt pláne vannak, na persze ők sem szinglik.

Szeresd el valaki feleségét, még ez a legjobb megoldás számodra.

2024. júl. 6. 18:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!