Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves incelként hány éves koromban engedjen el a társkeresést végleg?
"Mivel te magad is egy sz.rnak írtad le magadat ezért igen, illene"
Jo dolog lehet egy vonzalom nelkuli szar kapcsolat.....
40F incel
"Jo dolog lehet egy vonzalom nelkuli szar kapcsolat....."
Most kinek a vonzalmáról beszélsz?
Az egész incelségedet köpted szembe az előbb ezzel a mondattal
Az, hogy ha szar pasi vagyok, vagy hozzam nem vonzodnak, vagy en nem vonzodom. Emiatt nem lehet nyerni.
40F incel
Miért kéne elengedned? Előbb utóbb lesz olyan akinek megfelelsz. Sok nő van. A kérdés hogy ő is megfelel e neked. Mert lehet hogy vannak gyerekei stb. Minél idősebb leszel annál idősebb lesz a hozzád hasonló korú nők gyereke, ami elviselhetőbbé teszi. Mondjuk ha negyven éves nőd lesz te meg pl 42, akkor lehet hogy a gyereke már 15 éves ami már egész jó.
Én nem akarok gyereket, nekem csak gyerekteken felel meg. Te tudod te mit akarsz.
16. Miért kell folyamatosan ezt hangoztatni? Először magadba nézz már, te otromba troll :D
Gondolom ronda is vagy, farkad is kicsi. Az ember legyen tud fogyni, te mit csinálsz a kis pöcsöddel?:)
Éppenséggel bőven vannak jó nők még a 40-esek közt is, igaz ők ezer éve férjnél vannak, és nincs kölykük.
30-asok közt pláne vannak, na persze ők sem szinglik.
Szeresd el valaki feleségét, még ez a legjobb megoldás számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!