Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas nők, főleg harminc eleji: járnátok egy jólelkű incellel?
Jo szelsosegesen kisarkitva, igen.
40F incel
Mondják az incelek hogy miért nincs nőjük. Én szoktam látni nőket akikből sugárzik a jóindulat, szeretet. Nem hiszem hogy egy sima átlag külsejű pasi ne tudna találni jóindulatú nőt.
Mi bajotok van a párkapcsolattal?
Pl nekem nehezen megy a bizalom, kevés ember nagyon korrekt, de vannak, meg lehet találni őket ha sokat ismerkedsz. Nem?
" Nem hiszem hogy egy sima átlag külsejű pasi ne tudna találni jóindulatú nőt."
Öhhh, hát nem csak jóindulatút nem találni, de általában még rosszindulatút sem.
Mind a chadekhez húznak inkább, akár jó akár rosszindulatúak
“ Ergo ha az általam leírt dolgokat tekintjük incel-nek, akkor nem igaz az, hogy "nincs vele gáz" - és pont az is egy gáz, hogy nem tudja realizálni, hogy gáz van vele.”
De ha erre kondicionálták a társai fiatalabb korában. Tehát ha semmi baj nem volt vele, érzelmileg egészséges volt, de csak annyi “hibája volt” hogy vagy kicsit korafejlett vagy kicsit későn kifejlő volt, esetleg csendes, és emiatt a többiek többszörös traumát okoztak neki, ami miatt elszakadt valami. De ennek ellenére ugyanúgy vágyik a társra, szeretetre, megértésre.
Nekem volt egy két dolgom, de amennyire empatikusnak tartják a nőket pont annyira egyik sem értette meg, honnan jönnek a reakcióim, viselkedésem, mind csak kioktatott, ítélkezett, lenézett a problémáim miatt.
A nőkbe nem szorult egy minimális kegyelem, együttérzés sem, csak a chad.
Ókorban is köztudottan csak a nők jártak kövezni.
"18 évesen girnyó, pattanásos okostojás voltam, kinevettek a csajok"
Na, es most slay-eled a Tindert, Chad bacsi? :)
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!