Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Harmincas nők, főleg harminc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmincas nők, főleg harminc eleji: járnátok egy jólelkű incellel?

Figyelt kérdés
38 éves, sportos, irodista, helyes, nincs vele gáz csak incel.

júl. 2. 12:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/111 anonim ***** válasza:
90%
50: 40évesen csak egy kisebb réteg aranyásó picsudlinak kelletek, és közületek sem mind... főleg nem az, aki incelnek mondja magát.
júl. 3. 13:17
 52/111 anonim ***** válasza:
5%
#50 Azt mondod hogy amíg szépek voltak addig jókat dugtak ki tudja hány emberrel, de veled nem, most meg mikor idősebb, ronda, van két gyereke 2 férfitól, nem kell senkinek, most már jó leszel neki? :D
júl. 3. 13:48
 53/111 anonim ***** válasza:
31%

Jo szelsosegesen kisarkitva, igen.

40F incel

júl. 3. 14:50
 54/111 anonim ***** válasza:
69%

Mondják az incelek hogy miért nincs nőjük. Én szoktam látni nőket akikből sugárzik a jóindulat, szeretet. Nem hiszem hogy egy sima átlag külsejű pasi ne tudna találni jóindulatú nőt.

Mi bajotok van a párkapcsolattal?

Pl nekem nehezen megy a bizalom, kevés ember nagyon korrekt, de vannak, meg lehet találni őket ha sokat ismerkedsz. Nem?

júl. 3. 18:42
 55/111 anonim ***** válasza:
33%

" Nem hiszem hogy egy sima átlag külsejű pasi ne tudna találni jóindulatú nőt."

Öhhh, hát nem csak jóindulatút nem találni, de általában még rosszindulatút sem.

Mind a chadekhez húznak inkább, akár jó akár rosszindulatúak

júl. 3. 19:46
 56/111 anonim ***** válasza:
31%

“ Ergo ha az általam leírt dolgokat tekintjük incel-nek, akkor nem igaz az, hogy "nincs vele gáz" - és pont az is egy gáz, hogy nem tudja realizálni, hogy gáz van vele.”

De ha erre kondicionálták a társai fiatalabb korában. Tehát ha semmi baj nem volt vele, érzelmileg egészséges volt, de csak annyi “hibája volt” hogy vagy kicsit korafejlett vagy kicsit későn kifejlő volt, esetleg csendes, és emiatt a többiek többszörös traumát okoztak neki, ami miatt elszakadt valami. De ennek ellenére ugyanúgy vágyik a társra, szeretetre, megértésre.

Nekem volt egy két dolgom, de amennyire empatikusnak tartják a nőket pont annyira egyik sem értette meg, honnan jönnek a reakcióim, viselkedésem, mind csak kioktatott, ítélkezett, lenézett a problémáim miatt.

A nőkbe nem szorult egy minimális kegyelem, együttérzés sem, csak a chad.

Ókorban is köztudottan csak a nők jártak kövezni.

júl. 4. 13:37
 57/111 anonim ***** válasza:
69%
Szerinted kinek nem szóltak be gyerekkorában? Ment az adok-kapok rendesen. "Tehát ha semmi baj nem volt vele, érzelmileg egészséges volt" - rohadtul nem egészséges érzelmileg, aki felnőttként olyanokon picsog, nárcisztikus hópiheként vinnyogva, amiken mindenki átesett kamaszkorában, és hatalmas traumának éli meg ezeket még felnőttként is. Go pszichológus, ha egyedül nem megy. 18 évesen girnyó, pattanásos okostojás voltam, kinevettek a csajok, azért odabaszna, ha így 20 év elteltével még mindig ezen rugóznék.
júl. 4. 13:54
 58/111 anonim ***** válasza:
júl. 4. 14:04
 59/111 anonim ***** válasza:
100%
#57 Ez is csak féligazság. Látom a saját példámon és a családban egy most iskolás lányka példáján, hogy nagyon nem mindegy, milyen szintű az, amin "mindenki átesik". Én már kamaszkorom előtt ki lettem csinálva, mert olyan volt a közeg, anyámnak pedig nem állt módjában máshová vinni. Ezt a lányt jó kis csapat veszi körül, vidáman, nyugodtan telnek a napjai iskolában, senki nem baszogatja, nem tapossák az önbizalmát, nem bántják. Lehet, hogy néha-néha ő is kap valami kis piszkálódást, ezt nem tudom, ennyire nem látok rá, de hogy komolyabb, tartós szekálás nincs, az fix. És ilyen alapokkal szerintem középiskolában sem lesz gond. Nekem meg az általános iskola jól megalapozta, hogy a gimiben is folytatódjon a dolog, várható volt, hogy így lesz, mert akkorra már rég egy magát megvédeni képtelen, összeomlott roncs voltam. Egy jó 15 évnyi bántás (az általános iskolaiakkal egy óvodába is jártam) pedig nem múlik el nyomtalanul még ha egy felnőtt ember kapja sem, nem ha egy kicsi, majd nagyobb gyerek... És velem sem volt semmi olyan durva dolog, ami ezt indokolta volna, csendes voltam meg vézna, csúnyácska, talán ennyiért nem kellett volna kikezdeni, aztán folyamatosan "gyilkolni".
júl. 4. 14:10
 60/111 anonim ***** válasza:
42%

"18 évesen girnyó, pattanásos okostojás voltam, kinevettek a csajok"

Na, es most slay-eled a Tindert, Chad bacsi? :)

40F incel

júl. 4. 14:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!