Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas nők, főleg harminc eleji: járnátok egy jólelkű incellel?
"Amugy a darazsak nem termelnek mezet."
Nem mondod?
🤦
Tudod ezt hívják viccnek
Szerinted mi az incelség definíciója?
Amennyire én találkoztam vele az neten, azt gondolom, nem csak arról szól, hogy valaki incel, hogy sosem volt szexuális és romantikus kapcsolata még, DE "teljesen normális" mentálisan, hanem benne van az is, hogy olyan szinten torzult az énképe és a társadalommal kapcsolatban olyan kritikai elgondolásai vannak (pl: a nőknek túl magasak az elvárásaik, azért nem "jut" neki nő, a feminizmus hibája hogy ő nem "kap" nőt, nőgyűlölet alakul ki benne, nem veszi észre azt, hogy a saját szociális és érzelmi alulfejlettsége a legfőbb gátja annak, hogy a nők nem akarnak kapcsolatba lépni vele) amivel egészséges mentalitású emberek nem nagyon vonzódnak.
Ergo ha az általam leírt dolgokat tekintjük incel-nek, akkor nem igaz az, hogy "nincs vele gáz" - és pont az is egy gáz, hogy nem tudja realizálni, hogy gáz van vele.
"Amennyire én találkoztam vele az neten, azt gondolom, nem csak arról szól, hogy valaki incel, hogy sosem volt szexuális és romantikus kapcsolata még, DE "teljesen normális" mentálisan..."
Gondolni sokmindent lehet
Csak nem biztos hogy lesz valamiféle alapja is. Egy anonim oldal tapasztalatai az égvilagon semmit nem jelentenek
Rengeteg "incel" van, nem úgy kell ezt elképzelni hogy nőgyűlölő szűzek, csak egyszerűbb szóhasználat mint a "konstans-agglegény", ha úgy tetszik modernebb.
Régóta, párkapcsolatmentesen élő egyén, de nem alkalmikat kereső egyén. Most így írjam le inkább?
Ne a szón lovagoljunk hanem azon hogy régóta vagyok egyedül, de rengeteg ilyen férfi van manapság és nem mind kopasz, kövér lúzer, sőt.
38F incel
"aki más véleményét nem is hajlandó elfogadni"
Ez nem igaz. Az igaz, hogy nekem speciel Bak Jupiterem van, vagyis csak azt hiszem el, ami gyakorlatban mukodik. Regen azt hittem, hogy a nok nem a kulsore mennek, mint a ferfiak, mert a kollektiv tarsadalmi berogzodes, foleg a szocializmusban felnott idosebb rokonaim ezt hitettek el velem gyerekkoromban. Erre voltam kondicionalva. Aztan ahogy elhajtottak es friendzone-ba raktak a nok, ugy kezdtem bele az igazsagkeresesbe, es amiatt megvaltozott a hitem. A Disney-mesek nem mukodnek a gyakorlatban, a blackpill viszont mukodik. Vagyis a "milyen pasit akarnak / mit keresnek egy pasiban a nok" cimu dilemmak ram nem vonatkoznak, mert kulso teren nem erem el azt a szintet, hogy barmirol is lehessen disszertalni ezugyben.
Jelenleg ez a szubjektiv igazsag, amiben hiszek:
"A nők számára alapvetően kétféle férfi létezik, csak erről nem beszélnek, és sokszor nem is nagyon tudnak (tudatosan). Az egyik csoport felkelti az érdeklődésüket, a másik nem. Ez a második csoport gyakorlatilag láthatatlan a nők számára. És amikor arról beszélnek, hogy milyen egy vonzó pasi, valójában azt fejtegetik, hogy milyen szempontok szerint választanának az első csoportból. A legtöbb férfinak viszont olyan tanácsra lenne szüksége, hogy hogyan kerüljön át a második csoportból az elsőbe - de a nők "bölcs szavai" erre egyáltalán nem vonatkoznak. A gond ott van, hogy a második csoport - ami a nők számára nem is létezik - a férfiak 80%-át teszi ki. Ezekkel a nők csak végszükség esetén állnak szóba - ez régen azt jelentette, hogy a nagyi kifejezett tanácsára; manapság inkább azt, hogy csak 30 fölött, amikor a bulizásnak már vége, és sürgősen kéne a házasság meg a gyerek. És aki ebben a csoportban van, az hiába intelligens, jú humorú és megértő, csak figyelheti, ahogy a fiatal csajok az ostoba, faarcú - és olykor bűnözésre hajlamos - "menő csávókkal" buliznak. Mert hát a nők inkább választanak az első csoportból olyat, aki nem felel meg az elvárásaiknak, mint a második csoportból olyat, aki igen. Ennek oka a szexuális vonzalom, amit nem lehet irányítani"
Ez megmagyarazza, miert voltam mindigis sikertelen a noknel: a masodik csoportba tartozom, ha osszeszarom magam, akkor is.
Szamomra jelenleg(!) ez az igazsag. Miert? Mert a gyakorlatban mukodik. Ha neked ez a felfogas es gondolkodas nem tetszik, lelked rajta, de szamomra ez a par mondat tokeletesen definialja a nokkel valo eddigi kapcsolatomat. Viszont meglehet, hogy majd beprobalkozik nalam egy 22 eves orosz fehernemumodell, es akkor at kell ertekelni azt, amit igaznak hittem, de egyelore, jelen pillanatban szamomra a nokkel valo kapcsolatomat a blackpill-tudatossag hatarozza meg, mert az ad magyarazatot az eddigi tapasztalataimra.
40F incel
26 ne értsetek félre.
Nem mondtam hogy mindenki hazudik és nem korrekt, csak azt mondtam hogy rosszul esik, akár férfi akár nő.
Nem azért nincs párom mert kiábrándultam vagy ilyesmi.
Nem ismerkedek, kedvem sincs most még, de előbb utóbb lesz.
Nem akarok életem végéig szingli lenni.
Nem mondom hogy mindig és száz százalékig őszinte vagyok, mert az túlzás.
Azért nincs barátnőm mert nem ismerkedek, idézem magam
"általában otthon ülős, magának való, kevés dolgot szeret csinálni" na mindegy hagyjuk csak leírtam ha valakinek érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!