Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Harmincas nők, főleg harminc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmincas nők, főleg harminc eleji: járnátok egy jólelkű incellel?

Figyelt kérdés
38 éves, sportos, irodista, helyes, nincs vele gáz csak incel.

júl. 2. 12:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/111 anonim ***** válasza:
92%
Hú, de mélyre süllyedtél 29-es. Nácizzál. Ennyit tudsz. Szóval ezek szerint neked mindegy, hogy egy olyan nővel vagy akivel jól érzed magad azonosan gondolkodtok vagy egy olyannal akivel marjátok egymást és semmiben sem tudok megegyezni. Ennél mélyebbre már nem süllyedhetsz. Gratulálok. Úgyis csak az epés megjegyzés jön belőled, mert már mással úgy sem tudsz védekezni. És még csodálkozol hogy nincs senkid. Megvan a válasz, hogy miért nincs.
júl. 2. 19:38
 32/111 anonim ***** válasza:
9%

"És még csodálkozol hogy nincs senkid. Megvan a válasz, hogy miért nincs"

Az az egy szerencse hogy ha nincs is senkim, de rendes szexpartnerem azért még van. Kapcsolatot nem is akarok, minek ilyen nácialjadékokkal kapcsolat?

Mert mással nem is tudtok jönni csak a szent nunikátokkal ami minden kincset megér. Az az egyetlen mázlim hogy átlátok ezen, és nagyívből lesz.rva az egészet ráveszem a nőt hogy ő maga könyörögve ajánlja fel magát, semmint én könyörögjek a drága punciért. Működik!

A náci sz.rjaidat meg a lábad közötti szent lukat meg tarsd meg magadnak mert nekem nem kell

júl. 2. 21:49
 33/111 anonim ***** válasza:
92%

Öreg barátom amit kaptál az első oldalon... fantasztikusan megfogalmazott visszajelzések az elmúlt több éves időszakod munkásságáról. Kár, hogy nem lehet kitűzni ezt a témát mint sticky-t.

De ide is leírom: amellett, hogy szerintem már mindenki ismeri a jó öreg 47f incel->47f kereszténycel->48f incel evolúciót és írásképről kilométerekről felismer, azért mindig meglepődöm, hogy ennek ellenére meg sem próbálod rejteni magad. Mint a hülye, aki ezeregyedszerre is felteszi ugyanazt a kérdést, hátha más választ kap rá, de még ki is írja mellé nagybetűvel a homlokára, hogy KRETÉN...

júl. 2. 22:23
 34/111 anonim ***** válasza:
96%

#33 "ráveszem a nőt hogy ő maga könyörögve ajánlja fel magát"

Kifejtenéd hogy csábítasz ilyen jól?

júl. 2. 22:35
 35/111 anonim ***** válasza:
93%
35# hagyjad már xd olyan szanalmas mikor valaki még névtelenül is kamuzik
júl. 2. 22:41
 36/111 anonim ***** válasza:
91%

#32 egy nő sem jön ezzel, csak te vagy akkora szánalmas véglény, hogy egy szimpla emberi testrészt valami fene nagy drága, szent, elérhetetlen dolognak tartasz. 😁 A jó szex 95 százalékban a nő vonzerején, személyiségén, a férfi iránt érzett vágyán múlik, nem azon, hogy mi van egy nő lába között, mert puncija mindegyiknek van. Szexpartnert könnyen találna az ember akár napi tucatot is, elég felmenni a tinderre vagy elmenni egy szórakozóhelyre, ha meg neked egy nőből csak a p.na kell, vegyél egy műpuncit, problem solved, a másik opció meg az, hogy gerincet növesztesz, kilépsz a vegetatív ösztönlény szintről, megpróbálsz legalább nyomokban hasonlítani egy civilizált emberre, valamint férfira, mindjárt lesz nőd is.

38F, nemincel

júl. 3. 07:26
 37/111 anonim ***** válasza:
93%
Ha az a típus, akinek annyira a személyisége, hogy incel, hogy úgy hivatkozik magára és mindenhova odaírja, mint egy skarlát betűt, mint te, nem, az már nekem a beteges kategória. Ha csak szimplán nem volt még eddig párkapcsolata, akkor igen, amennyiben minden más téren passzolunk.
júl. 3. 08:04
 38/111 anonim ***** válasza:
36%

"de rendes szexpartnerem azért még van"

Emellett incelnek nevezed magad. Na, emiatt nem lehet normalis forradalmat csinalni. Foleg, hogy a parkapcsolaton kivuli szex inkabb a Chad-ek terepe.

40F incel

júl. 3. 08:11
 39/111 anonim ***** válasza:
15%

"Ha az a típus, akinek annyira a személyisége, hogy incel, hogy úgy hivatkozik magára és mindenhova odaírja, mint egy skarlát betűt, mint te, nem, az már nekem a beteges kategória"

Akkor mutasd már meg hogy én hova írtam ki ilyesmit te észlény!?!

A 32#-re reagáltál te agyoniskolázott gyakorincsajozós véglény

júl. 3. 08:12
 40/111 anonim ***** válasza:
98%
40: nem neked írtam, te nagyon okos, hanem a kérdezőnek!
júl. 3. 08:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!