Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Harmincas nők, főleg harminc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmincas nők, főleg harminc eleji: járnátok egy jólelkű incellel?

Figyelt kérdés
38 éves, sportos, irodista, helyes, nincs vele gáz csak incel.

júl. 2. 12:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/111 anonim ***** válasza:
6%

"Emellett incelnek nevezed magad."

Hol neveztem magamat incelnek?

Azért mert rühellem a feminácikat, még nem kötelező incelnek lennem

júl. 3. 08:15
 42/111 anonim ***** válasza:
2%

"40: nem neked írtam, te nagyon okos, hanem a kérdezőnek!"

Te überokos, a 32#-re reagáltál először amit én írtam, abban pedig nem volt semmiféle incel jelző, főleg nem magamra

júl. 3. 08:17
 43/111 anonim ***** válasza:
96%
43: az én válaszom nem hivatkozott semelyik kérdésre. Nem a 32-es válaszra reagáltam, nem is volt benne a válaszban a kérdésed száma! Frusztrált, vagy nem értenek egyet veled, azt hiszed, mindenki utál, ezért olyanba is beleprojektálod, ami nem is neked szól.
júl. 3. 08:18
 44/111 anonim ***** válasza:
30%

"#32 egy nő sem jön ezzel, csak te vagy akkora szánalmas véglény, hogy egy szimpla emberi testrészt valami fene nagy drága, szent, elérhetetlen dolognak tartasz. 😁 A jó szex 95 százalékban a nő vonzerején, személyiségén, a férfi iránt érzett vágyán múlik, nem azon, hogy mi van egy nő lába között, mert puncija mindegyiknek van. Szexpartnert könnyen találna az ember akár napi tucatot is, elég felmenni a tinderre vagy elmenni egy szórakozóhelyre, ha meg neked egy nőből csak a p.na kell, vegyél egy műpuncit, problem solved, a másik opció meg az, hogy gerincet növesztesz, kilépsz a vegetatív ösztönlény szintről, megpróbálsz legalább nyomokban hasonlítani egy civilizált emberre, valamint férfira, mindjárt lesz nőd is.

38F, nemincel"

Még jó hogy nem törölgették

Kretén

júl. 3. 08:21
 45/111 A kérdező kommentje:
38F incel
júl. 3. 09:04
 46/111 anonim ***** válasza:
87%
#45 Az idézett választ én írtam, egyértelműen kiderül az eltérő írásképből, világlátásból, valamint a pipák számából is, hogy több válaszolóról van szó, a szövegértési képességed is egy döglött varjúéval vetekszik, és még te kreténezel. 😁
júl. 3. 10:15
 47/111 anonim ***** válasza:
10%

46#

Értem én hogy nem szégyelled veledszületett szellemi fogyatékosságaidat, de azért büszkének nem kéne rájuk lenni.

Az nem zavar hogy full ellentmondó zagyvaságokat írtál (megint)?

Ugye a pipák száma az stimmel, világlátásod nem is volt, szóval teljesen egyértelmű hogy te írtad, még ha ezt nem is sikerült emberi nyelven megfogalmaznod.

Figyu értem én hogy szükségleteid vannak meg minden, de nem kötelező ám félanalfabétaként fórumozni, csak szólok

júl. 3. 11:58
 48/111 anonim ***** válasza:
91%
Khmmmm... én vagy a 37, 40, 43. válaszoló, a 37. volt az első válaszom a kérdéshez. A többi nem az én kommentem. A pipák száma meg a hasznosságot jelzi, és van itt azért jó pár száz felhasználó, akinek hasonlóan hasznosak a válaszai a nagyközönség szerint. És azért a fogalmazásban is vannak egyértelmű különbségek. Ezt most benézted - ha értelmes ember lennél, nem egy megkeseredett görcs, akkor ezt bevallanád, hogy "bocs, ezt most elnéztem, ez van".
júl. 3. 12:03
 49/111 anonim ***** válasza:
97%
Azért a jólelkű, szinte 40 incelnek kellene az alig 30 éves nő. Á, nincs veled gáz, tényleg🙄
júl. 3. 12:36
 50/111 anonim ***** válasza:
27%

"szinte 40 incelnek kellene az alig 30 éves nő"

Vagyis, amikor a nok huszonevesen jol neznek ki, akkor nem kellunk, 40 evesen pedig mar kellenenk. Szerinted ez korrekt viselkedes?

40F incel

júl. 3. 13:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!