Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az társkeresésnél problémásnak számít ha szakítás után néha összejárok az exel szexelni?
Figyelt kérdés
Férfi vagyok
Kapcsolatot tőle már nem akarok, de ha szexelni akar nem zavarom el, főleg mivel nekem is igényem van szexre, vele pedig a szex működik legalább.
Ezt így tisztáztam is vele
Kérdés hogy ez mennyire számít problémásnak?
Vagy csak elég ha nem tudnak róla mások?
júl. 2. 09:10
21/22 anonim válasza:
Amíg szabad vagy, tehát nincs új nőd, azzal szexelsz, akivel akarsz! Nem tök mindegy, hogy ez ki? Ha az ex, akkor az! Nem csalsz meg senkit, nyílt lapokkal játszol. Ha szeretőt tartanál, na az már gusztustalan volna, de nem ez volt a kérdés. Lássuk be, az embernek vannak szükségletei, legalább nem depizel be a szexhiány miatt, amíg nem jön valaki!
22/22 anonim válasza:
Igen, problémás. Ezzel olyasmit üzensz, hogy még nincs vége, hamis reményeket keltesz. Le kell zárni, hogy mindketten tovább tudjatok lépni, mert amíg ez tart, egyikőtöknek sem fog sikerülni. Nem csak a szexet, mindenféle kapcsolatot meg kell szakítanotok egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!