Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekkel nehezebb párt keresni? Ha igen, miért, mikor elvileg az emberek nagyrésze szereti a gyerekeket.

Figyelt kérdés

2023. jún. 20. 22:27
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
86%
Szereti, a sajatjat es nem a masoket. Masok gyerekei inkabb csak idegesitoek. Egy kapcsolatban pedig plusz konfliktusforras.
2023. jún. 20. 22:30
 2/36 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem az ilyen helyzetben nem a gyerek megléte (ha normális nevelést kap/kapott eddig) a baj, hanem az exed jelenléte az életedben.

Mi van, ha egy barom és miatta folyton stressz van?

Mi van, ha nem érti, hogy vége és időnként próbálkozik?

Mi van, ha ellened hangolja a gyereket? (Mármint az új pár ellen)

Mi van, ha folyton megjelenik és sokszor van miatta konfliktus, balhé, kellemetlenség stb..?

Mármint én azt gondolom inkább rosszul, mint jól kezelik ezt az emberek. Kérdem én, hogy tényleg kell ez?

Mármint persze el lehet fogadni, ha normálisak a körülmények, de sok van az úgy, hogy nem azok.

2023. jún. 20. 22:40
 3/36 anonim ***** válasza:
70%
Szeretem a gyerekeket, (a sajátomét majd) de egy.idegen nő kölykét nem tűröm meg! Egyrészt, nem csak a gyerekkel van a gond, hanem exanyuka ott tesz keresztbe ahol tud, másrészt, egy apának mindig a gyereke lesz az első. Ez így jó, csak en például nem vagyok masodiknak való tipus! További gond, hogy nem lehetne közös gyerekünk, mert ugye rengeteg idő, pénz, energia megy el az idegen nő kölykére, ami az a MI közös gyerekünk elől venné el. Kinek kell ilyen mégis?
2023. jún. 20. 22:40
 4/36 anonim ***** válasza:
87%
Azert a gyerek is meg tudja keseriteni az uj kapcsolatot. Sokszor az ex is az uj kapcsolat ellen hangolja. Szoval ezzel csak a baj van.
2023. jún. 20. 22:41
 5/36 anonim ***** válasza:
37%

Ha fiatalon már gyereked van nőként az hátrány.

Ha 30 felett van pár gyereked, az előny.

Elmondom miért

1 a korban hozzádillő pasinak is van már és nem akar több gyereket, feltételezi hogy te sem akarod egy közös gyerekkel megfogni.

2 ha nincs gyereke, lehet hogy akkor sem akar, és örül hogy neked már van, így nem akaszkodsz rá egy közös poronty összehozásával.

3. Akart gyereket, de kifutott az időből, jó lesz másé is felnevelni, és felelősség sincs mert nem saját.

4. Akart gyereket, de nem jött össze akivel szeretett volna, most meg már csak kapuzárási pánikos 35+ os nők akadnak akik mindenáron gyereket akarnak mindegy kitől alapon, ilyen nőre viszont nem vágynak, mert kapcsokalatot akar a férfi, nem tenyészbika lenni.

Nagyjából ez a képlet.

2023. jún. 20. 22:42
 6/36 anonim ***** válasza:
89%
Viszi a pénzt, az időt, állandóan alkalmazkodni kell hozzá, plusz felelősség, egy plusz konfliktus forrás, nem mellesleg, sokan szeretik a gyerekeket, de nem akarnak együtt is élni eggyel, főleg egy olyannal, akit nem az adott ember nevelt, nem azonos a normarendszer, nincs tekintélye stb. És akkor a masik szülő, aki ellen nevel, lehetne még ragozni.
2023. jún. 20. 22:48
 7/36 anonim ***** válasza:
81%

Ismered a viccet:

"Úgy vagyok vele, mint a zsiráffal:

Szép, szép, de otthonra nem kéne."

2023. jún. 20. 22:59
 8/36 anonim ***** válasza:
32%
Mégis ki nevelné a kölykeidet? Ahhoz egy nagyon hülyét kellene kifognod!
2023. jún. 20. 23:05
 9/36 anonim ***** válasza:
91%

Mas egy gyereket a baratodnal vagy a rokonodnál szeretni, mint együtt élni vele. Az embert sokszor még a sajat gyereke is kikésziti, nemhogy a másé.

Egy gyereknel valoban problema lehet az ex, az anyagiak, vagy maga a gyerek azzal hogy nem fogad el, es undokoskodik. Meg ott van a közös idő, ami kettesben alig lesz.

Szerintem nagy szerelem kell ahhoz hogy az ember ezt mind beválallja. Mondom ezt ugy hogy nekem is van egy gyerekem, meg a páromnak is. Vagyis amiket irtam, egyikünkre vagy másikunkra, reszben vagy egészben igaz. De szeretjük egymast, es megbírkozunk a kellemetlen helyzetekkel is.

2023. jún. 20. 23:15
 10/36 anonim ***** válasza:
34%

“egy.idegen nő kölykét nem tűröm meg!” - jézusom, ezt a megfogalmazást! Hogy lehet valakiben ennyi gyűlölet és rosszindulat?!

“viszi a pénzt” - miért, a saját gyerek talán nem? Meg aztán a nevelőszülőnek nem közelessége költeni rá, ha van anyja és apja is!

Akár nevelt, akár nem egy gyerek alapból semmiképp nem lehet konfliktus forrása, legfeljebb csak az, ha az ex állandóan a nyakatokon lóg!

Nekem alapból nem lenne gondom más gyerekével, de mindenképp szeretnék majd SAJÁT gyerekeket is, mindkét nemből, viszont egy olyan nő, akinek már van 1-2 gyereke, az nem biztos, hogy akarna még további gyerekeket szülni, és engem például ez a gondolat rémíszt meg!

2023. jún. 20. 23:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!